SOMODIETA: regimul prin care Adelina Pestrițu a slăbit 13 kilograme

0
225

Abia a devenit mămică, dar deja a revenit la formele de dinaintea sarcinii! Adelina Pestrițu arată extrem de bine la aproape trei luni de când a născut o fetiță de nota zece. Vedeta a apelat la un regim special pe care îl respectă cu strictețe. 

Are 31 de ani și este mama unei fetițe. Adelina Pestrițu a reușit să piardă 13 kilograme în mai puțin de trei luni de la naștere. Vedeta a apelat la o dietă pe bază de somon, pe care a numit-o somodieta:

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc.

De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon.” scrie vedeta pe edamagazine.ro

Cum arată dieta Adelinei Pestrițu?

Dimineața:

-somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii.
-avocado.
-o banană sau un măr verde.
-un suc de mere sau sfeclă roșie.
-merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că știu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz:

-supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări:

-migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină:

-somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde și broccoli.

Tot ce este verde, legume sau fructe, consumă liniștită.