Solutiile ERP, un must intr-o intreprindere care vrea sa se dezvolte rapid si sa nu aiba probleme

0
178

Intr-o intreprindere de mari dimensiuni, acolo unde resursele de gestionat sunt foarte multe veti avea nevoie de o solutie speciala pentru o planificare mai simpla a resurselor de gestionat. ERP-ul sau Entreprise Resource Planning-ul este unul dintre instrumentele software care faciliteaza integrarea informatiilor din organizatie in platforma unica moderna. Datele introduse si folosite sunt transparente, accesul la orice tip de informatie este mai usor daca sunt implementate solutii erp.

Solutiile de gestiune moderne de acest tip cuprind functionalitati si module de management al afacerii, asigurandu-se bazele informatice de inregistrare si administrare, de vanzari sau achizitii, management al productiei si al resurselor umane, servicii. Cu ajutorul datelor furnizate de solutii erp se iau decizii in timp real pentru ca avem o imagine de ansamblu asupra companiei, se gestioneaza si resursele interne, si cele ale relatiei cu furnizorii si clientii.

Avantajele unor solutii erp ar fi accesul la o baza de date comuna, comunicarea online intre oameni sau departamente mult mai simpla, automatizarea si standardizarea proceselor operationale, imbunatatirea proceselor de achizitie. De asemenea se adauga cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor, transparenta mai mare, scaderea timpului de livrare poate, imbunatatirea cash-flow-ului. Solutiile ERP pot fi furnizate si implementate rapid cu ajutorul unor firme specializate cu experienta, cum este si Smartbiz365, care sunt dispuse sa va ajute sa alegeti solutiile potrivite pentru afacere si sa le implementati corect.

Smartbiz365 a realizat o solutie ERP bazata pe Microsoft Dynamics NAV, toate functionalitatile sunt deja configurate pentru afacerile care achizitioneaza produsul Smartbiz 365. Nu exista costuri ascunse, abonamentul e lunar, costurile sunt predictibile de la inceput, solutia oferita este adaptabila si usor de adaptat afacerilor. Se adauga si extensii, prin folosirea aplicatie software se evita orice penalizari si depasi de termene, sunt actualizari permanente si o infrastructura Cloud puternica pentru securitate si functionalitati extinse. Aplicatia software se integreaza cu suita Microsoft Office, orice problema poate fi rezolvata cu ajutorul consilierilor specialisti, iar testarea solutiei software propuse este gratuita pentru inceput.