SNOW – colecția pentru sărbătorile de iarnă de la Waterdrop, în ediție limitată

0

Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente sustenabile, relansează SNOW, un nou sortiment de Microdrinks, cu aromă în ediție limitată. Cuburile compacte se dizolvă în apă și o îmbogățesc cu ajutorul extractelor naturale din fructe și plante, oferind încă o opțiune sănătoasă pentru persoanele care își propun să consume mai multă apă.

SNOW, aroma sezonului, se alătură seturilor de degustare care conțin mixuri de ingrediente dintr-o serie de extracte naturale din plante și fructe. Acestea au un aport caloric mic, întrucât nu conțin zahăr sau conservanți, asigurând o hidratare corespunzătoare în perioada rece.

Cuburile Microdrinks din gama SNOW conțin afine, măr și mure. Afinele sunt considerate unele dintre cele mai puternice fructe antioxidante, fiind o sursă bogată de minerale importante pentru organism. Cu un gust unic dulce-acrișor, acestea sunt bogate în vitamine esențiale (A, B6, C, E, K), ideale pentru a susține imunitatea. Mărul este unul dintre cele mai consumate fructe, fiind bogat în fibre și nutrienți. Este adesea recomandat în lupta împotriva virusurilor datorită conținutului ridicat de vitamina C, ingredient esențial în lupta cu gripa în sezonul rece. Murele sunt fructe benefice atât în sezonul cald, dar și în zilele geroase de iarnă și conțin la rândul lor, o mulțime de vitamine, minerale și oligoelemente care contribuie la bunăstarea organismului și a stării de bine.

Acum, aflându-ne în perioada sărbătorilor de iarnă, tindem să fim mai neglijenți cu hidratarea și să facem anumite excese, însă cu un aliat de încredere, ne putem menține echilibrul. Waterdrop își propune să fie acel aliat care încurajează oamenii să consume mai multă apă, pentru buna funcționare a organismului, și totodată care îi poate inspira să facă alegeri mai sustenabile în ceea ce privește cadourile pentru cei dragi. Tocmai de aceea investim periodic în cercetarea și dezvoltarea produselor noastre, adaptându-le în funcție de sezon și specificul fiecărui anotimp”,declară Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.

Accesoriile care completează colecția SNOW sunt recipientele fabricate din sticlă durabilă, termorezistentă și rezistentă la zgârieturi, cu husă protectoare din neopren sau variantele de recipiente din oțel inoxidabil. Alături de acestea, în gamă mai sunt disponibile șosetele tematice de iarnă confecționate din bumbac moale.

Reutilizabile și durabile, potrivite pentru orice tip de băutură, recipientele Waterdrop sunt o alternativa ideală la sticlele din plastic, care fac parte dintre cele mai întâlnite deșeuri microplastice, deoarece sunt arse şi se infiltrează ulterior în mediul înconjurător.