Sisteme de supraveghere performante online pentru obiective rezidențiale

0
64

Dacă aveți de gând să vă plasați casa sau locuință de vacanță sub supraveghere video, cu siguranță vă întrebați ce  camere ip wireless  să alegeți. Mai ales dacă nu sunteți familiarizat cu lumea sistemelor digitale și nici nu sunteți specialist în paza și protecția obiectivelor fizice sau rezidențiale e nevoie de un pic de documentare în domeniu.

Există o listă de elemente tehnice care trebuie luate în considerare înainte de a face marea alegere și a achiziționa un sistem de supraveghere video dintr-un magazin online de specialitate, precum este 1cctv.ro.

Trebuie știut că există diferențe notabile între sistemele de pază video pentru interior sau în exterior.

Acelea ce se amplasează afară sunt în mod evident rezistente la intemperii de tot felul și sunt proiectate așa încât să poată să fie montate pe perete sau chiar pe acoperiș. Cu toate acestea, ele nu se pretează a se așeza niciodată precum acelea de interior.

Există camere IP fixe sau motorizate, care se mișcă în timpul supravegherii. Motorul deplasează obiectivul pentru a scana perimetrul, putând fi coordonată de la distanță. Camerele motorizate sunt mai eficiente în supravegherea imobilelor, deoarece acoperă un câmp larg, dar au dezavantajul că sunt mai mari, mai vizibile.

Cea mai mare parte a camerelor IP wireless pentr obiectivele rezidențiale au o rezoluție standard, medie, care permite o bună recunoaștere a persoanelor, obiectelor, oferind imagini detaliate.

Majoritatea camerelor IP vă permit vederea în întuneric absolut, datorită LED-urilor în infraroșu pe care le posedă. Distanța minimă de vizibilitate noctură trebuie să fie suficient de confortabilă, măcar de 10 metri.

Deși supravegherea video este esențială pentru o cameră IP, ea poate să aibă chiar și sunet, ceea ce oferă la nevoie niște elemente de identificare în plus a eventualilor intruși.

O cameră IP este relativ simplu de instalat, dar poate deveni greu de setat (reglat), dacă doriți să intrați în detalii de finețe. Este nevoie de un minim de abilități anterioare în materie de utilizare a unor echipamente digitale. Cel mai bine este ca să apelați la cineva care se pricepe la asemenea sisteme de supraveghere video pentru a nu greși.

Producătorii încearcă din ce în ce mai mult să simplifice funcționarea sistemelor de supraveghere video, bazându-se inclusiv pe serviciile cloud. Este o variantă interesantă, demnă de luat în seamă.

Pe site-ul 1CCTV.ro o să găsiți o multitudine de modele de sisteme de supraveghere performante, dintre care îl puteți alege pe cel mai potrivit nevoilor dvs.