Home / Beauty / Singurul salon mobil pe patru roți din Europa se află în România! A fost creat după un concept din Beverly Hills

Singurul salon mobil pe patru roți din Europa se află în România! A fost creat după un concept din Beverly Hills

Singurul salon mobil pe patru roți din Europa se află în România! Conceptul a pornit din Beverly Hills și de curând a ajuns și în țara noastră! O tânără din București face furori cu această afacere. 

MIA este un salon specializat în manichiură și pedichiură pe roți. Unic în Europa, salonul mobil a fost creat după un concept adus tocmai din Beverly Hills, acolo unde mii de tinere aleg să își facă manichiura “pe patru roți”.

“Ne deplasăm în toată capitala, cu preponderență în jurul cladirilor de birouri, a cartierelor rezidențiale și a tuturor locațiilor de top, precum și la diverse evenimente mondene sau particulare.

Persoana modernă din ziua de azi este mai mereu in mișcare, de aceea ne-am propus să îi venim in ajutor și să salvăm timpul oferindu-i cele mai bune servicii intr-un ambient placut și o locație potrivită agendei sale.” spune Julia Macarie, tânăra care a adus acest concept de salon de înfrumusețare în țara noastră.

Pentru clientele din București serviciile de manichiură-pedichiură sunt mult mai accesibile din toate punctele de vedere. Prețurile încep de la 39 de lei (manichiură clasică) și ajung până la 180 de lei (manichiură acrilică cu gel sau tips).

https://www.instagram.com/p/Ba8zDCijqnH/?taken-by=manicureinaction

https://www.instagram.com/p/Ba3vp9jj5ZY/?taken-by=manicureinaction

 

About paginadelifestyle

Check Also

Cum să-ți faci acasă o pedichiură frumoasă ca la salon

Nu ai timp să ajungi la salon? Sau poate preferi să folosești trusa ta de ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.