Singurul automat de flori din Transilvania, un real succes în Cluj-Napoca!

0

Suntem in luna iubirii si apoi ne pregatim de 1 si 8 Martie, iar domnii care uita in aceasta perioada de flori au o salvare chiar daca isi aduc aminte dupa ce florariile si-au terminat programul. In automatele cu buchete si aranjamente se gasesc flori pentru toate gusturile si toate buzunarele. Primele aparate de acest gen au aparut si in tara noastra.

Un automat plin cu flori a aparut de ceva timp pe o strada centrala din Cluj Napoca. Floraria “La Vie en Rose” alimenteaza zilnic automatul cu cele mai inedite aranjamente si buchete.

Ideea aparatului vine de la floristii care si-au dorit sa le vina in ajutor clientilor chiar si dupa programul de lucru. “Am vazut in occident ca se practica iar la noi am observat ca nu prea exista asa ceva. Fiind in acest oras, in era vitezei am zis ca sigur o sa prinda la public si asa a si fost. Lumea apreciaza si aparatul este folosit din ce in ce mai des.” spune Gabriel Potra, managerul florariei.

Automatul de flori functioneaza nontsop si accepta orice tip de plata. Tranzactia dureaza mai putin de un minut. Investitia se ridica la 12.000 de euro insa managerul florariei spune ca a meritat. De cand a fost instalat, aparatul a vandut sute de buchete. Floristii sunt anuntati prin sms ca acestea au fost cumparate, iar dimineata cand se reintorc la munca pregatesc alte aranjamente la moda in acest an.

Pentru 2019 designerii floristi propun noi combinatii de culori si plante in acelasi aranjament. Daca vreti sa va impresionati persoana iubita cu un buchet special va trebui sa platiti cel putin 100 de lei.