Sindromul bateriei descărcate: 90% din oameni suferă de această anxietate

0

Atunci când rămânem fără baterie la telefon mulți dintre noi intrăm în panică, fără să ne dăm seama ca asta ar fi un semn îngrijorător. Majoritatea oamenilor devin stresați când văd pictograma roşie ce indică bateria descărcată.

LG a denumit această condiţie “Anxietatea Bateriei descărcate” şi, conform datelor, aproape 9 din 10 persoane suferă de frica de a rămâne ”fără baterie la telefon”.

Compania a chestionat un eşantion aleatoriu de mai mult de 2.000 de utilizatori de smartphone-uri. Respondenţii sunt adulţi din Statele Unite ale Americii.

Când le-a fost propus să aleagă între sala de sport sau încărcarea smartphone-ului lor, unul din trei oameni au ales să renunţe la sala de sport,scrie descopera.ro

Ce sa faci cand ti se descarca repede bateria telefonului
 

Curata telefonul de praf

Nu este suficient sa mai cureti din cand in cand ecranul telefonului, ci trebuie sa acorzi atentie si orificiului pe unde il incarci. Se poate acumula praf in acesta, astfel ca poate ingreuna procesul. Te poti folosi de o scobitoare pentru o curatare eficienta.
 

Foloseste un wallpaper in alb si negru

Wallpaperele colorate iti pot consuma bateria mai repede, in special daca aprinzi des ecranul. Ca sa conservi mai bine bateria smartphone-ului, pune o imagine de ecran in alb si negru.
 

Nu mai lua telefonul des in mana

Caldura mainilor poate ridica temperatura bateriei facand-o astfel sa se descarce mai usor. In plus, daca este cald afara, acest risc creste si mai mult. Prin urmare, introdu telefonul in buzunar ori in geanta.
 

Nu mai tine ecranul pe rotire automata

Aceasta functie a telefonului iti poate descarca bateria mai repede, motiv pentru care este bine sa apelezi la ea doar daca ai nevoie, scrie sanatatesistaredebine.ro