Sfaturi utile pentru inchirierea unui apartament

0

Studentii si alte persoane care ajung in capitala sunt in cautare de anunturi de inchirieri apartamente in Bucuresti si cauta cele mai bune oferte. O solutie este reprezentata de Bliss Imobiliare, o agentie care ofera cele mai bune preturi pentru inchirieri de locuinte. Exista mai multe aspecte care trebuie luate in considerare pentru alegerea apartamentelor perfecte si acestea vor fi enumerate in cele ce urmeaza.

Inchirieri apartamente in Bucuresti – detalii importante

Pentru inchirieri apartamente in Bucuresti sau in alte orase este nevoie ca persoana interesata sa tina cont de urmatoarele aspecte.

Amplasare

Zona in care se afla apartamentul conteaza foarte mult, din motive evidente. In primul rand, este important ca apartamentul sa se afle cat mai aproape de locul de munca sau de o statie de transport in comun care sa fie folosita pentru a ajunge la job sau la facultate.

De asemenea, este important ca zona sa fie una cat mai linistita si mai sigura. Daca este vorba despre o familie cu copii, trebuie luata in calcul si existenta scolilor sau gradinitelor in zona.

Numar de camere

In functie de cate persoane vor ocupa apartamentul respectiv se va alege numarul de camere. Un student singur poate opta pentru o garsoniera atunci cand tine la intimitatea sa sau ar putea inchiria un apartament alaturi de un coleg sau de o persoana necunoscuta, pentru a imparti costurile. Totul tine de bugetul alocat, despre care se va discuta mai jos.

O familie cu mai multi membri are nevoie de cel putin doua camere, una pentru parinti si una pentru copii, desi cel mai confortabil apartament ar fi unul cu trei camere, pentru a exista si un living pentru petrecerea timpului in familie si pentru primirea oaspetilor.

Pret

Bugetul este foarte important pentru alegerea unui apartament si va trebui ca fiecare persoana sa se incadreze in bugetul lunar disponibil. In acest pret intra si cheltuielile pentru utilitati, deoarece acestea sunt considerabile.

Se recomanda alegerea unui apartament mai mic, care sa se incadreze in suma, decat un apartament mai mare intr-o zona nesigura sau in care este foarte multa galagie. Alegand altfel se vor vedea dezavantajele imediat.

Utilitati

Un apartament amplasat intr-un bloc in care incalzirea se face de la reteaua de termoficare poate sa nu fie cea mai buna solutie, din simplul motiv ca iarna ar putea fi foarte frig, motiv pentru care se va impune utilizarea unei solutii intermediare, ceea ce implica si costuri destul de mari la curent electric sau la gaz, dupa caz.

De asemenea, inca mai exista blocuri care nu sunt racordate la gaz, ceea ce inseamna ca aragazul va trebui sa fie pe curent sau pe butelie. Un aragaz pe butelie implica drumuri pentru incarcarea acesteia cand se goleste si riscul ca butelia sa se termine in momentul in care este nevoie de ea.

Bliss Imobiliare – inchirierea printr-o agentie

Bliss Imobiliare este o agentie care se ocupa de inchirierea unor spatii locative pentru firme si clienti persoane fizice. Este important sa se apeleze la o agentie imobiliara pentru a inchiria un apartament, deoarece se va face un contract in baza caruia atat persoana care inchiriaza, cat si cea care ofera apartamentul sunt protejate.

Se vor stabili conditiile de inchiriere si, in functie de acestea, fiecare parte implicata isi va cunoaste drepturile si obligatiile si poate fi trasa la raspundere atunci cand contractul este incalcat.