Sfaturi utile pentru a alege haina de blană potrivită pentru tine

0

Dacă tocmai ai decis că ai nevoie de o haină de blană ar trebui să ții cont de sfaturile de mai jos. Aceasta este o investiție mare și pe termen lung. Mulți oameni cumpără o haină de nurcă ca primă investiție în blană, dar nurca este cu adevărat blana potrivită pentru tine? La fel cum tipul nostru de corp determină ce tip de haine vor arăta cel mai bine și ne vor flata, aceleași reguli sunt valabile și pentru o blană. Mai jos vei putea găsi informații despre tipurile de blană și caracteristicile acestora, precum și despre cum să selectezi și să cumperi o haină sau o jachetă de blană. Vrei să te asiguri că această investiție este una bună. Poți opta pentru o haină clasică sau pentru o geacă de blană naturală.

Cum se alege o haină de blană după culoare

Majoritatea femeilor au culori preferate. Dar cumpărăturile cu blănuri nu sunt chiar atât de simple, chiar dacă există mai puține nuanțe naturale de blană decât există culori în curcubeu. Atunci când alegi blănuri vopsite, cum ar fi violet strălucitor, verde de pădure și roșu, se aplică regulile uzuale. Cu toate acestea, atunci când alegi din frumusețea naturală a blănii, următoarele sunt câteva orientări generale:

-Blondele arată cel mai bine cu o haină de blană de nurca maro sau pastelată, de râs și nuanțe exotice deschise de nurcă sau vulpe. Ar face bine să evite nurca neagră (care poate părea aspră), plus vulpea argintie, ratonul și chinchilla (prea albastru), cu excepția cazului în care părul este blond platinat.

-Brunetele arată bine în nurcă neagră sau mahon, plus orice nuanță roșie sau albastră (în funcție de tonul pielii) de vulpe, nurcă sau blană sălbatică. Stai departe de nurca sau vulpea în tonuri deschise.

Alege o geacă de blană naturală în funcție de formă

Sincer, este foarte ușor să alegi blana greșită pentru tipul tău de corp și să ajungi să arăți ca un mamut cu lână. Da, blana greșită poate adăuga centimetri nedoriți în talie și șolduri. Prima regulă, indiferent de tipul tău de corp, este să nu alegi niciodată un articol de îmbrăcăminte cu blană prea strâns sau prea larg în talie.

Dacă o este nevoie de o geacă de blană naturală pentru o persoană minionă atunci ar trebui să cauți modele croite special pentru mărimi mici. Acestea sunt făcute proporțional pentru femeile minione cu . Adesea, poți cumpăra chiar și jachete de dimensiuni normale sau paltoane scurte care se îngustează în talie, atâta timp cât acestea nu sunt prea lungi. Evită paltoanele până la genunchi care fac corpul să pară mai scurt decât este în realitate.