Sfaturi utile in achizitionarea unei table magnetice

0
80

Tabla magnetica sau white board-ul este un produs de papetarie ce a depasit limita folosirii in institutiile de invatamant, astazi fiind utilizata, cu precadere si in companii. Din ce in ce mai multe firme aleg tabla magnetica pentru a inlocui sistemul de prezentare si sedinta actual, cu unul care sa fie modern si pe placul tuturor.

Desi tablele magnetice au aparut in anii ’60, acestea au ajuns in Romania incepand cu anul 2000, iar usor, usor au inceput sa prinda tot mai mult avant si la noi. In ultimii ani, circa 50% dintre scolile si universitatile din Romania au inlocuit vechile table pe care se scria cu creta cu table magnetice, mai putin solicitante – nu mai sunt necesare buretii umezi.

Daca ai nevoie de table magnetice cu rama de aluminiu simple sau cu doua suprafete, table magnetice pentru markere dar si pentru creta sau tabla magnetica pentru proiectie, pe piata din Romania ai la dispozitie o gama completa de table magnetice.

Aceste table magnetice au multiple intrebuintari, fiind utile atat pentru a posta diverse documente cu magneti, foi si benzi magnetice, rame magnetice cat si pentru a scrie pe ele cu un marker pe baza de apa.

Dimensiunile de table magnetice existente online sunt: 60 x 45 cm, 60 x 90 cm, 120 x 90 cm, 100 x 150 cm, 120 x 150 cm, 150 x 150 cm, 120 x 180 cm, 100 x 180 cm, 100 x 200 cm, 150 x 200 cm, 150 x 240 cm, 180 x 240 cm.

Whiteboard-ul de mici dimensiuni poate fi cu usurinta folosit si de catre copii in timpul liber sau pentru diverse activitati. De regula, o tabla magnetica are 10 ani garantie, ceea ce inseamna ca o poti folosi cel putin 15 ani, daca o intretii corespunzator.

Este foarte important sa alegi magazine online care iti ofera garantie pentru tablele magnetice, mai ales ca piata este supra-saturata de produse de calitate indoielnica, provenite din China.

Un alt factor foarte important este livrarea. Fiind tabla magnetica, este obligatoriu sa cereti verificarea coletului la livrare. Mai exact, cand curierul face livrarea unei table magnetice, trebuie sa verificati coletul pana sa platiti.