Sfaturi de frumusețe de la Sânziana Negru! Top 3 produse de care nu se desparte niciodată!

0
Foto: kiehls.ro

Sânziana Negru este una dintre cele mai urmărite vedete din online-ul românesc iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare strâng mii de aprecieri. Cu siguranță te-ai întrebat ce face Sânziana pentru a arăta bine mereu…Ei bine, pe lângă un stil de viață sănătos, celebrul influencer apelează și la produse de înfrumusețare de calitate care o ajută să aibă un ten impecabil!

În fotografii și filmări are mereu un machiaj perfect care se așează cel mai bine pe un ten bine îngrijit. Sânziana Negru nu apelează la tratamente minune, dar folosește produse cosmetice atent alese. De câțiva ani, influencerul și-a dezvoltat o rutină cu produsele Kiehl’s și spune că astfel reușește să arate impecabil la orice oră.

Sânziana a făcut și un top 3 al celor mai bune produse, potrivite oricărui tip de ten de care nu se desparte niciodată!

1. POWERFUL-STRENGTH LINE-REDUCING CONCENTRATE

“După ce îmi curăț tenul (oricât de obosită aș fi, nu sar peste acest pas) urmează aplicarea serumului. Alegerea mea este serumul Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate cu Vitamina C și Acid Hialuronic deoarece reușește să reducă liniile fine și ridurile, minimizează porii și, cel mai important pentru mine, oferă tenului un aspect luminos și sănătos. Îl aplic atât dimineața, cât și seara înaintea cremei hidratante, evitând zona ochilor.”

2. CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO

“Știm cu toții că pielea din jurul ochilor este mai delicată decât pielea de pe restul feței, fiind adesea prima zonă care prezintă semne de îmbătrânire. Eu am ales o cremă care să îmi ofere hidratare și să fie potrivită și pentru ochii sensibili. Creamy Eye Treatment with Avocado are o textură interesantă, care deși pare grasă la început, odată ce intră în contact cu pielea, prin tapotare, se absoarbe imediat.”

3. ULTRA FACIAL CREAM

“Pentru mine, crema de față trebuie să fie hidratantă și să intre rapid în piele pentru a-mi permite să aplic machiajul imediat. Ultra Facial Cream este un produs foarte lăudat și pot să înțeleg și de ce. Îmi menține pielea hidratată pe parcursul întregii zile și o protejează împotriva factorilor externi. Mi se pare perfectă pentru sezonul rece.” spune Sânziana Negru pe blogul kiehls.ro