Serialul “Mireasă din Istanbul” debutează astază pe Kanal D cu un nou sezon

0
116

“Mireasa din Istanbul”, una dintre cele mai indragite productii turcesti, debuteaza astazi de la ora 20:00, cu noul sezon, la Kanal D. Serialul a fost urmarit pana acum de sute de mii de oameni.

Protagonistii serialului, fermecatoarea Asli Enver, in rolul Sureyya, si carismaticul Ozcan Deniz, personajul Faruk, sunt gata sa ne dezvaluie continuarea povestii lor de dragoste, sa ne faca partasii bucuriilor si incercarilor destinului.

Daca in primul sezon, cuplul Sureyya si Faruk parea indestructibil, iata ca situatia s-a schimbat putin, in ceea ce-i priveste pe cei doi. Sureyya, care s-a simtit tradata de barbatul iubit, atunci cand acesta i-a ascuns faptul ca are un fiu, pleaca la Praga, intr-un loc de nimeni stiut, unde  vrea sa ia totul de la capat. Faruk este devastat de plecarea sotiei si nu se lasa pana nu afla ce s-a intamplat cu aceasta.

Aventura povestii de dragoste dintre cei doi soti capata dimensiuni neobisnuite, cu rasturnari de situatie, cu drame de o parte si de alta, atat in familia barbatului, cat in viata frumoasei Sureyya.

Premiera noului sezon “Mireasa din Istanbul” are loc astazi de la ora 20:00, la Kanal D.