Home / Media / Serialul BAHAR: VIAȚĂ FURATĂ revine la Kanal D! Ultimul sezon aduce mari răsturnări de situație!

Serialul BAHAR: VIAȚĂ FURATĂ revine la Kanal D! Ultimul sezon aduce mari răsturnări de situație!

Unul dintre cele mai urmărite seriale turcești revine la Kanal D. Bahar va putea fi urmărită din nou de către telespectatorii din România începând din 10 iulie 2017. Serialul a ajuns la ultimul sezon. 

Incepand din 10 iulie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti au inca un motiv de bucurie intrucat la Kanal D se va da startul celui de-al patrulea sezon al serialului care a cucerit o tara intreaga, “Bahar: Viata furata” (titlul original: O Hayat Benim).

Povestea de dragoste intensa dintre cei doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si Ates (Keremcem), destinul sinuos al unei fete crescute in conditii vitrege, in sanul unei familii sarace, dar si numeroasele rasturnari de situatie fac din aceasta productie o adevarata capodopera cinematografica.


In acest sezon, Efsun (Ceren Moray) este o femeie implinita, care si-a atins obiectivele: casatorita, cu propria afacere si mama unei frumoase fetite; pe de alta parte, Bahar, sora acesteia, a pierdut totul, iar singura care ii da sperante este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata sa. Jocurile sunt facute: doua mame, Bahar si Efsun, o fetita nevinovata prinsa la mijloc.

Toate secretele, minciunile si disputele intre cele doua surori afecteaza vietile protagonistilor. O singura intrebare isi cauta raspuns: oare va reusi Bahar sa isi recupereze tot ce a pierdut? Odata cu trecerea timpului, povestea se complica si adevarul iese la iveala treptat…

Noul sezon al serialului fenomen “Bahar: Viata furata” va difuzat incepand cu 10 iulie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

About paginadelifestyle

Check Also

Cătălin Cazacu a început filmările pentru CASH TAXI! Ce spune sportivul despre noua emisiune

Catalin Cazacu se pregătește pentru debutul său în televiziune! Sportivul este purtat intr-un carusel al ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.