Semifinala Eurovision România, azi, la Baia Mare: Un show cu grafică impresionantă

0

Semifinala Eurovision România, un show cu grafică „impresionantă”, va avea loc vineri la Sala Sporturilor de la Baia Mare, pe scenă urmând să urce 12 artiști ce vor cânta pentru un loc în finala Selecției Naționale, informează un comunicat al TVR transmis AGERPRES.

„Vom avea pe scena de la Baia Mare un show dinamic și modern. Grafica ce va rula pe ecranele de pe scenă și din sală este asigurată de specialiști în producții muzicale care au participat la numeroase festivaluri internaționale de la noi precum: Untold, Green Sounds, Electric Castle, Summer Well”, a declarat regizorul Dan Manoliu.

„Show-ul de lumini va fi asigurat de 250 capete mobile, peste 200 de lumini pe led, peste 100 de unități de lumină convențională și peste 150 de mp de ecrane video”, a dezvăluit Sergiu Ardelean, director de imagine al Selecției Naționale.

„Sunt toți tineri, entuziaști și plini de energie pozitivă. Și-au pregătit momentele artistice cu atenție și seriozitate, iar echipa TVR și partenerii noștri de la Baia Mare fac toate eforturile pentru a construi un show perfect. #GeneratiaEurovision vă dă întâlnire vineri seara, pe scena Selecției Naționale. Să le ținem pumnii!”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului.

Spectacolul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online pe TVR+ vineri, de la 20,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here