Secretul unui machiaj reușit, dezvăluit de make up artistul Rihannei!

0

Priscilla Ono este make up artistul celebrei cântărețe Rihanna. Ea și-a început cariera în domeniul cosmeticelor, când avea 20 de ani, fiind consultant beauty la Sephora, unde a lucrat trei ani. Ea spune că acest job a făcut-o să înțeleagă mai bine produsele de make up. In acești ani, Priscilla a învățat să lucreze cu diferite persoane, diferite tipuri de ten si a invatat mai multe lookuri de make up.

În prezent Priscilla este make up artistul Rihannei, dar și al brandului cântăreței: Fenty Beauty. Așadar lucrând cu celebra artistă și cosmeticele sale, Priscilla realizează machiaje excepționale. După propriile experiențe Priscilla si-a dezvăluit câteva secretele ei pentru un make up reușit.

Iată un top 5:

  1. Dacă ai un ten uscat, poți adăuga câteva picături de ulei de față în fondul de ten pentru un efect wow. Priscilla spune că și ea are ten uscat și acest truc funcționează foarte bine.
  2. Aplică highlighterul în forma V, în zona de sub sprâncene, astfel vei creea un look elegant și strălucitor.
  3. Dacă vrei un machiaj natural , nu aplica prea multă pudră, deoarece astfel tenul va arăta mult prea încărcat. Priscilla recomandă noul produs Fenty Beauty numit Invisimatte Blotting Paper, o hârtie care absoarbe uleiul și lasă un finish frumos, iar așa machiajul va arăta natural dar și profesionist.
  4. Pentru buze naturale și hidratate, make up artistul Rihannei recomandă luciul de buze numit Gloss Bomb de la Fenty Beauty. Acest produs arată bine pe oricine și hidrateză foarte bine buzele. Priscilla a dezvățuit că Rihanna folosește acest produs ca și un scrub.
  5. Priscilla recomandă folosirea măștilor de față pentru că, spune ea, este foarte importantă hidratarea si curățarea tenului înainte de machiaj. În funcție de tipul măștii tenul rămâne moale, curate dar și strălucitoare și astfel machiajul va arăta exceptional.

https://www.instagram.com/p/Brdtr4VFP1E/