Home / Fashion / Secretul fotografiilor perfecte, postate de fashion bloggeri: Sandra Bendre ne dezvăluie rețeta pozelor cu mii de like-uri!

Secretul fotografiilor perfecte, postate de fashion bloggeri: Sandra Bendre ne dezvăluie rețeta pozelor cu mii de like-uri!

Postează o fotografie pe rețelele de socializare și în doar câteva minute strânge mii de aprecieri! Sandra Bendre este una dintre cele mai urmărite persoane din lumea virtuală din România, iar pentru asta muncește zilnic. Tânăra ne-a dezvăluit care este secretul fotografiilor extrem de reușite pe care le urcă pe Facebook, Instagram și blogul personal.

Sandra Bendre este fashion blogger cu experiență. Postările ei pe rețelele de socializare sunt văzute zilnic de aproape 100 de mii de oameni. Practic, pentru ea Facebook și Instagram înseamnă un loc de muncă. Zilnic lucrează ore bune pentru a avea content de calitate și aprecieri de la followeri.

“De obicei când trebuie să obțin mai multe cadre pentru social media sau pentru blog fac 200-300 de fotografii și nu exagerez. “ ne povestește Sandra.

Cu alte cuvinte, o fotografie pe care o vedem pe contul ei de Facebook sau Instagram, are în spate ore bune de muncă și nimic nu este ales la întâmplare.

“Totul depinde de mai mulți factori: dacă am lumina bună, dacă am toate cele necesare pentru o poză reușită și fotograful știe care e unghiul meu bun, merge treaba mai repede. În cazul unor fotografii mai complexe în care trebuie să surprind ținuta și restul elementelor de decor din cadru, durează mai mult. Deseori editez mai multe fotografii ca mai apoi să mă decid asupra unei singure care urmează să fie postată pe rețelele sociale. „ spune fashion bloggerul.

Poate vă întrebați care este secretul acestor poze atât de reușite. Sandra ne-a dezvăluit rețeta!

“ Sunt mereu cu geamantanul după mine atunci când merg la poze. Îmi place să am la mine o recuzită cât mai mare, nu mă duc doar cu produsul pe care trebuie să îl promovez sau ținuta de pe mine. Îmi cumpăr flori, câteva reviste, astfel încât poza să fie cât mai frumoasă.

De obicei fotografiile cu flori sunt foarte apreciate de public, asta și datorită faptului că toate pozele colorate sunt altfel percepute de ochiul omului. De exemplu dacă te uiți pe Instagram și vezi o poză în care vezi un buchet de flori în mâna cuiva, parcă îți vine să îi dai mai repede un like, decât dacă este o poză lipsită de viață, de culoare. “ ne-a declarat tânăra.

De-alungul carierei sale, Sandra a strâns o adevărată comunitate de fani care o urmăresc zilnic, îi apreciază postările și chiar îi urmează exemplul. Acesta este și motivul pentru care tânăra știe deja ce preferă cititorii ei și le oferă în online exact ceea ce își doresc.

“În timp ajungi să îți cunoști publicul și știi exact la ce tip de poze reacționează. Este foarte important să îl faci să se simtă confortabil pe cel care privește fotografiile, e bine să se regăsească în ceea ce postezi, cel puțin în cazul meu. Nu aleg să postez fotografii care nu au legătură cu felul meu de a fi sau nu rezonează cu starea mea de spirit. De asemenea, nu recomand niciodată produse sau ținute pe care eu nu le-aș purta. De aceea sunt foarte sinceră și încerc să exprim doar ceea ce îmi place mie. „ ne-a mai dezvăluit Sandra Bendre.

Așadar, viața de fashion blogger nu e chiar atât de simplă precum pare. Pe lângă orele petrecute la shooting-uri, Sandra are mult mai multe de făcut: contracte de colaborări, articole, etc.  Tânăra spune că perserverența este cheia succesului în această meserie.

 

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

V for Vintage și Feeric Fashion Week lansează un parteneriat strategic pentru susținerea designului românesc

V for Vintage și Feeric Fashion Week lansează, cu ocazia împlinirii a 10 ani de ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.