Se poartă sprâncenele groase. Inspiră-te de la Cara Delevingne!

0

Sprâncenele naturale şi cât mai groase sunt la modă încă de anul trecut. Cel mai bun exemplu în acest sens este supermodelul Cara Felevingne care poartă sprâncenele groase şi este extrem de sexy la fiecare apariţie!În funcție de fizionomia feței poţi să-ţi formezi  sprâncenele. Atenţie! Nu tuturor le stă bine cu sprâncene groase.Dacă vrei să le obţii poţi folosi un creion dermatograf de sprâncene, fie fard de pleoape, sau amândouă…în funcţie de efectul dorit: să le scoţi foarte mult în evidenţă sau, din contră, să le îngroşi, dar să fie punctul de interes al feţei. Aşadar, ai nevoie de un far cu o nuanţă sau două mai închis la culoare decât sprâncenele, un creion de sprâncene şi o pudră iluminatoare.

Ca sprâncenele să arate cât mai bine, punctul de pornire ar trebui să fie paralel cu colţul interior al ochiului. Poţi măsura cu creionul pentru sprâncene şi poţi face un punct în locul din care ar trebui să înceapă. Apoi poţi începe să desenezi, fără să apeşi, conturul sprâncenelor groase. Umpli apoi cu fardul de sprâncene sau pleoape – însă trebuie să fie unul mat!

După ce ai umplut toate “golurile” şi ai fardat întreaga sprânceană, poţi retuşa cu creionul bine ascuţit. Poţi accentua unghiul sprâncenei şi îi poţi da lungimea potrivită, trăgând linii scurte, în sensul de creştere al firelor de păr. Mai departe aplică gelul pentru sprâncene pentru un look cât mai natural.

Cara Delevingne este un top model îndrăgit datorită faptului că se poate mula pe orice tip de ţinută – de la sport, la elegant, la chic şi până la haute-couture, le poate prezenta pe toate. Pe lângă asta, mai este cunoscută şi pentru perechea ei de sprâncene “puternice”, pe care le poartă cu mândrie.

sursa:unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here