Se poartă părul împletit! Vezi cele mai frumoase modele

0

Coafurile cu părul împletit sunt în trend şi primăvara aceasta. Există nenumărate moduri în care ne putem aranja părul folosind codiţele. Noi vă arătăm câteva modele superbe!

Sunt practice şi se potrivesc oricărei ţinute. Împletiturile sunt mereu frumoase şi pot fi alese atât pentru zile speciale, cât şi pentru cele obişnuite.Sunt cunoscute împletiturile franţuzeşti, olandeze şi spic.Nu contează pe ce stil de împletitură vrei să mergi pentru că etapele iniţiale sunt aceleasi: îţi speli părul, iar în timpul de uscare aplici produse de styling pentru a simula efectul lipicios şi pentru volum şi laşi imaginaţia să lucreze 🙂 Iată câteva modele de împletituri superbe:

Trebuie să ştiţi că împletiturile îşi au originea în Africa. Această modalitate de aranjare a părului făcea diferenţa între clasele sociale.Dacă eşti pe continentul african şi laşi pe cineva să îţi împletească părul este o dovadă de respect. Pe celelalte continente împletiturile au devenit un stil clasic care se poartă la orice fel de ocazii.

sursa:lyla.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here