Se naște un cuplu nou în showbiz-ul românesc! Cătălin Botezatu a pus ochii pe una dintre cele mai sexy artiste din ţară!

0

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din România! Pentru că nu are o iubită oficială presa a tot speculat că ar avea relaţii cu diverse vedete autohtone, însă  zilele acestea designerul a mărturisit că iubeşte pe cineva. Mai în glumă, mai în serios, Botezatu a declarat că şi-ar dori să formeze un cuplu cu una dintre cele mai sexy artiste de la noi.

El singur, ea singură! El celebru şi apreciat în toată lumea, ea cunoscută şi dorită de mulţi bărbaţi (mai ales după ce a divorţat). Preasa speculează că se naşte un nou cuplu în showbizul românesc: este vorba despre Cătălin Botezatu şi cântăreaţa Corina.

Cei doi se admiră reciproc însă nu au făcut niciun pas spre o posibilă relaţie. Acum că sunt singuri şi liberi, cele două vedete ar putea trece la sentimente, spun apropiaţii lor.

„Îşi caută bărbat. Dacă stă prea mult pe lângă mine, nu o să-şi mai găsească. Ar fi frumos (n.r.: să formăm un cuplu), că eu o iubesc mult de tot şi o apreciez. E una dintre cele mai fenomenale soliste din România şi artiste din România. Şi e prietena noastră în primul rând.”, a spus Cătălin Botezatu la Kanal D.

Imagini pentru catalin botezatu corina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.