Se caută cel mai bun hairstylist din România! Află detalii despre înscrieri și marele premiu!

0

Se caută cel mai bun hairstylist din România! Dacă lucrezi în domeniu și ai idei spectaculoase trebuie să te înscrii în cea mai tare competiție a toamnei! Deja au început înscrierile iar marele trofeu poate fi al tău, alături de un premiu în valoare de 2500 de euro!

Competitia “Cel mai bun hairstylist din Romania 2017” isi propune sa-i descopere si sa-i faca cunoscuti pe cei mai talentati hairstylisti din tara. In concurs se pot inscrie toti hairstylistii din Romania, indiferent de salonul la care lucreaza sau de produsele pe care le folosesc si indiferent de experienta pe care o au. Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie.

Finala competitiei “Cel mai bun hairstylist din Romania 2017” va avea loc in data de  14 Noiembrie 2017, orele 19:30, si se va transmite LIVE pe Facebook, marcand astfel o premiera nationala pentru un concurs de coafura. Audienta va fi formata din zeci de mii de persoane, din toate colturile tarii.

Finala “Cel mai bun hairstylist din Romania 2017” va fi organizata in Promenada Mall, fiind astfel primul concurs de acest gen din Romania care se desfasoara intr-un centru comercial.

Concursul este deschis inclusiv hairstylistilor care au participat la editia din anul 2015 a concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania”.

Competitia “Cel mai bun hairstylist din Romania 2017” este un proiect derulat de “Academia de Coafura CRISTI PASCU” in colaborare cu YOLO Media si Promenada Mall din Bucuresti, sustinut de magazinele XPERT BEAUTY.

“Cel mai bun hairstylist din Romania” este o marca inregistrata Cristi Pascu.

Castigatorul trofeului “Cel mai bun hairstylist din Romania 2017” va primi un premiu  in valoare bruta de 2500 Euro.

Castigatorul premiului de popularitate va primi un premiu in valoare bruta de 500 Euro. Fotografiile cu look-ul final al concurentilor participant la semifinala vor fi publicate si votate prin “Like” si “Share” pe pagina oficiala de Facebook. Urmeaza a castiga acest premiu concurentul a carui fotografie are cel mai mare numar de Total People Reached la data 14 Noiembrie, ora 15:00.

Finalistii de pe locurile 2 si 3 vor primi vouchere din partea magazinelor XPERT BEAUTY dupa cum urmeaza: voucher in valoare totala de 1000 Euro pentru locul 2 si un voucher in valoare totala de 800 de Euro pentru locul 3. Pe baza acestor vouchere, castigatorii pot achiziona o serie de produse profesionale din magazinele XPERT BEAUTY in limita celor existente in stoc.

Finalistii vor avea parte si de un premiu surpriza oferit de XPERT BEAUTY, unul dintre look-urile din finala urmand sa fie ales ca si vizual pentru noile magazine din Bucuresti si Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.