Şcoală de bucătari la Cluj. Chef Adi Hădean lansează un proiect pentru tinerii fără posibilități financiare

0

Celebrul bucătar Adi Hădean lansează un proiect care să vină în sprijinul tinerilor pasionați de gastronomie, dar care nu dispun de posibilități financiare pentru a urma cursuri specializate în domeniu. Programul educational este susținut de Asociația “Adi Hădean”, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, din Cluj Napoca.

“Este un program ambițios prin care ne propunem să punem bazele unei Școli de Bucătari, în Cluj–Napoca, o școală care va fi deschisă tinerilor cu pasiune și talent, dar care nu dispun de posibilități financiare pentru a accesa singuri cursurile unor școli de profil, din străinătate sau de la noi din țară. O școală bună, am mai spus-o, costă și nu toți își permit să acceseze aceste fonduri. E păcat, pentru că astfel se irosesc multe talente.” a scris Adi Hădean pe site-ul lui.

Astfel, zece tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 21 de ani, și cu liceul absolvit vor începe din toamnă cursurile Școlii de bucătari. Aplicațiile sunt deschise, începând din 1 iulie 2015, pe adresa de mail pr@adihadean.ro și vor conține în mod obligatoriu o scrisoare de intenție, împreună cu un CV și o declarație pe propria răspundere că nu au venituri, respectiv, au venituri mici. Aplicațiile vor fi deschise până pe data de 31 august, urmând ca pe data de 10 septembrie să fie anunțate numele celor 10 selectați care vor începe cursurile din luna octombrie.

Proiectul se va desfășura pe parcursul unui an de zile și va cuprinde cursuri de teorie pe tehnologia alimentelor și ingineria produselor alimentare, susținute de cadrele didactice de la USAMV Cluj, în baza unei programe de studiu stabilite de comun acord. Partea de practică se va desfășura în bucătăriile unor restaurante de renume din Cluj și va fi atent supravegheată de celebrul bucătar.

 

citeşte mai mult pe voceatransilvaniei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.