Schimbări în trupa MANDINGA! Elena a părăsit formaţia şi în locul ei a venit o altă brunetă talentată!

0

Trupa Mandinga a anunţat astăzi că Elena Ionescu nu mai face parte din proiect. Aceasta a plecat din formaţie iar în locul ei a venit o altă tânără frumoasă şi foarte talentată. În plus, băieţii au primit întăriri şi pe partea instrumentală. 

Membrii trupei Mandinga au anunţat schimbările care vor avea loc în această dimineaţă. Aceştia au precizat printr-un mesaj pe Facebook că  de astăzi vor aborda un nou stil şi vor avea noi colegi.

Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.

”Este un proiect care va evolua într-o altă directie decât cea de până acum. Elena a fost alături de noi 10 ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga și proiectele de viitor ale Elenei Ionescu.”, explică Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Este o despărțire pe cale amiabilă

Trupa Mandinga si Elena Ionescu au rămas în relații bune, este o despărțire pe cale amiabilă.
”A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic.”, spune Elena Ionescu.

Noua solistă, Barbara, a participat la ”Vocea Spaniei 2013”

Trupa Mandinga are un show total nou, iar noua solista este Barbara Isasi, o tânără talentată în vârstă de 27 de ani care a participat la celebrul show tv ”Vocea Spaniei”.

“Dorim să ne dezvoltăm cât mai mult internațional. Prietena cea mai bună a noii noastre colege este româncă, iar de aici până la a o cunoaște pe Barbara a mai fost doar un pas.

A dat o audiție, a fost în România la noi la studio și am decis toți că ea este alegerea noastră pentru mai departe.”, declară Omar Secada, unul dintre membrii trupei Mandinga.

Barbara Isasi, despre România și băieți

„Am luat această decizie pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult! Sunt fericită și încântată că mă aflu aici, unde am posibilitatea să lucrez cu o echipă minunată. De abia aștept să avem primul show, să simt energia scenei și a publicului”, declară Barbara Isasi.

NOUA FORMULĂ A TRUPEI MANDINGA: Ciupi la tobe (Ro), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percuție (Cuba), Zach la saxofon și la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) și, de asemenea, o noutate în trupă,Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompetă.

“Show-ul nou este gata. trupa Mandinga va onora deja mai multe concerte pe final de martie și în luna aprilie, iar lansarea oficială a noului concept și al noului single vor fi anunțate în perioada imediat următoare.” se arată în mesajul postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.