Scarile din sticla va garanteaza o arhitectura deosebita si cu o functionalitate ridicata

0
100

Sa obtii spatii cu o arhitectura moderna este astazi mai usor ca niciodata. Ai nevoie de putina imaginatie, de multa rabdare, de materiale de calitate si de o echipa care sa se ocupe de punerea in practica a ideilor tale. In functie de cladire si de scopul sau poti alege de pilda scarile din sticla pentru amenajari interioare deosebire si elegante.

Scarile din sticla aduc un plus de valoare arhitecturii interioare, permit obtinerea unor decoruri excelente pentru orice fel de activitati, sunt foarte sigure si simplu de montat. Realizarea lor nu dureaza mult, fixarea in spatiul dat se face cu elemente de siguranta care garanteaza o folosire fara probleme in orice circumstante, indiferent de trafic. Fiecare detaliu conteaza atunci cand se proiecteaza scarile de sticla, specialistii au grija sa aleaga culori, grosimi, forme care sa avantajeze si sa scoata in evidenta zona in care sunt montate.

Marele avantaj al unor scari din sticla este dat de personalizarea simpla, se poate utiliza sticla clara, sablata sau colorata, scheletul de fixare poate fi din diverse materiale. Estetica si functionalitatea scarilor din sticla este potentata de constructia lor si de aspectul modern si nonconformist pe care il contureaza, ele pot fi iluminate, efectele obtinute find si ai spectaculoase. Xglas produce si comercializeaza scari din sticla de calitate, portofoliul actual contine o multime de modele si tipuri din care il puteti alege pe cel potrivit pentru locuinta sau spatiul dorit. Scarile structurale vandute de Xglas sunt perfecte pentru spatii comerciale si pentru aplicatii private, au latimi de pana la trei metri si se pot extinde pana la inaltimi considerabile, montajul este foarte simplu si rezistenta sporita de elementele speciale de prindere.

Tot pe site-ul Xglas veti gasi si scari din sticla cu trepte din sticla laminata si securizata, personalizabile in functie de nevoile clientilor, usor de iluminat cu LED pentru un rezultat cat mai spectaculos. Traficul este simplificat pe aceste scari prin folosirea de solutii antialunecare atent alese pentru eficienta maxima si protectie deplina a persoanelor care folosesc scarile din sticla. Firma cu experienta pe piata si profesionisti cu studii care se ocupa de productie poate executa orice tip de scari la comanda, livrarile si montajul sunt rapide, consultanta gratuita va ajuta in alegerea unor scari de calitate pentru orice spatiu dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here