Scapă de stres și fă-ți bagajele pentru vacanță! Destinațiile exotice îndepărtate sunt acum mult mai accesibile!

0
16
Foto: Pinterest

Auzi in fiecare zi pe cineva spunand “Visul meu este sa merg in..”, in general destinatii exotice si indepartate, insa nu numai. Depinde de varsta si de buget, insa visele nu pot fii nu trebuie sa fie interzise. Ceea ce vrem sa spunem este ca aveti ocazia de a va trai visele! Z Tour va pune la dispozitie o multitudine de variante de sejururi combinate, care va pot duce mai aproape de visul dumneavostra. Daca locul de munca sau problemele vietii te-au cufundat in stresul cotidian al zilelelor noastre, nu e nevoi e sa treci pe la farmacie pentru pastile. E nevoie sa consulti doar ofertele noastre, pentru ca avem “pastila antistres” care isi va face efectul imediat!

Ce ai spune sa petreci cateva zile in Singapore, iar mai apoi sa faci un popas in “Insula Zeilor” Bali? O combinatie intre capitala Thailandei si Insula Phuket? Sa vizitezi vestitul Burj Al Arab iar mai apoi sa te relaxezi in frumoasa Sri Lanka?  Suna ca o vacanta ideala? Nu trebuie decat sa treci pe la Z Tour si sa consulti ofertele noastre.

De asemenea poti sa combini Cambodgia si Vietman, sau un sejur in cel mai populat oras al statelor unite si Miami. Avem si oferte tentante pentru cei mai pretentiosi, cum ar fii combinatii intre Rio de Janeiro si Fortaleza, Kuala Lumpur, Bali si Singapore, Tokya si Seul sau tinuturile chinezesti dintre Auckland, Fiji si Hong Kong. Z Tour a pregatit cele mai frumoase sejururi exotice care sa va scoata din rutina orasului.‘ Pentru ca suntem mereu la inaltime, si de data aceasta ne-am propus sa va suprindem si sa va ducem cu gandul la cele mai vestite paradise exotice.” spun reprezentantii agentiei.

Fa-ti timp si rezerva si tu combinatia preferata pentru un sejur de vis intr-una din cele mai ravnite destinatii de pe glob!

Calatoreste si tu alaturi de Z Tour si planifica-ti vacanta exact asa cum vrei tu! La Z TOUR  gasesti doar clienti multumiti si calitate garantata a sejurului pe care ti l-ai dorit dintotdeauna!

Mai multe informatii pe www.ztour-travel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here