Scapă de grija gunoiului cu presele de balotat deșeuri

0

Orice afacere care se confrunta cu probleme privind volumul deseurilor ar trebui sa ia in calcul utilizarea preselor de balotat deseuri/compactoare. Exista multe tipuri  de astfel de prese pe care le puteti lua in considerare, dar inainte de a face o alegere trebuie sa va informati in legatura cu functiile fiecarui tip si sa luati in calcul costurile pe care le suportati acum cu transportul si depozitarea deseurilor.

Reducerea deseurilor, atat in ​​ceea ce priveste reducerea volumului acestora, cat si reciclarea poate genera economii uriase pentru orice business. In plus, pot fi reduse si alte probleme care va poate afecta afacerea, cum ar fi rozatoarele si parazitii care se strang la tomberoane, pericolele de incendiu, eliberarea parcarii in care tineti tomberoanele cu gunoi etc.

Deoarece sunt atat de multe tipuri de prese de balotat deseurile, precum cele oferite de AweCompactors.ro, exista cu siguranta o solutie potrivita pentru fiecare caz particular, indiferent daca afacerea dvs. are nevoie de un compactor de exterior sau un compactor de interior.

Principalul motiv pentru care un business are  nevoie insa de o presa de balotat deseuri este reducerea volumului gunoaielor, ceea ce presupune automat mai putine transporturi de deseuri. Daca pur si simplu aruncati deseurile la tomberon, fara sa va ocupati de transportul lor, tomberonul se va umple mult mai greu, odata ce deseurile sunt transformate in baloti.

Presele de balotat deseuri sunt de obicei utilizate pentru materiale nereciclabile, cum ar fi deseurile mixte care sunt transportate la depozitul de deseuri (fata de cele reciclabile care sunt balotate pentru transport catre centrele de reciclare). In cazul unei prese exterioare, volumul deseurilor se poate reduce pana la un raport de 5 la 1, in timp ce in cazul preselor interioare deseurile se pot reduce pana la un raport de 15 la 1, in functie de tipul gunoiului.

Indiferent de raportul de compactare, adica al raportului de reducere a volumului, avantajele preselor exterioare pot fi mai multe decat a celor de interior.

Cand cautati prese de balotat deseuri, este important sa luati in considerare cateva lucruri:

1. Locul de amplasare – Evaluati locatia ideala pentru un compactor de deseuri astfel incat sa nu afecteze desfasurarea activitatii businessului dvs. Luati in calcul si modul in care gunoiul este procesat zilnic.

2. Amortizarea investitiei – Evaluati economiile care decurg din reducerea serviciilor de transport al deseurilor. Ganditi-va ca gratie economiilor facute cu gestionarea gunoiului puteti investi in continuare in afacerea dumneavoastra. In plus, cu ajutorul unei prese un singur om va fi capabil sa rezolve toata operatiunea privind transformarea gunoiului voluminos in baloti de dimensiuni mici.

3. Tipul presei – Asigurati-va ca alegeti presa potrivita: pentru deseuri menajere, reciclabile, prese pentru pet-uri, prese pentru butoaie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.