Scandalul continuă! Patronul cafenelei: Bogdan Vlădău a avut un comportament flegmatic!

0

Scandalul în care este implicat Bogdan Vlădău şi cafeneaua din Cluj Napoca ia amploare! Zaza Caffe a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook în care îl desfiinţează pe artist! Patronul cafenelei susţine că Bogdan nu s-a ţinut de cuvânt şi a avut un comportament flegmatic la eveniment.

Bogdan Vlădău a susţinut un concert în weekend la Zaza Caffe. După eveniment, el a plecat cu buza umflată, asta deoarece el nu a mai fost plătit.

Acum, patronul localului îşi susţine decizia printr-un mesaj postat pe Facebook.

Am fost luați prin surprindere de atitudinea de care a dat dovadă deoarece nu este un străin al localului nostru,acesta având încă doua show uri pe care le-a onorat conform înțelegerii, datorită acestui fapt am hotărât să îl chemăm pentru a treia oară în casa noastră.

A fost invitat pentru a face un show pe care nu l-a respectat câtuși de puțin. Pe lângă lipsa de cuvânt de care a dat dovadă ajungând la club la o altă oră decât cea stabilită, ne-a pricopsit cu un show ieftin, de scurtă durată, respectiv 10 minute. În urma prestației sale, nu puțini au fost clienții care s-au înghesuit sa părăsească incinta clubului. În urma comportamentului său flegmatic am decis să nu îi oferim onorariul stabilit de el, nerespectând partea de întelegere.

Şi ca totul să fie “bine pentru el”,domnul Bogdan Vlădău a petrecut dupa ora două, într-un club concurent, până în zori! Nu dorim sa facem publică locația.”

se precizează pe contul oficial de Facebook Zaza Caffe.

Bogdan Vlădău a răspuns scurt printr-un comentariu la această postare.

“Mulţi frustraţi de 2 lei. Să aveţi parte numai de bucurii, copii!” a scris Bogdan.

După acel eveniment, Bogdan a ales să-şi petreacă seara alături de bunul său prieten Raul Popa într-un alt club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.