Să luăm joaca în serios – jucării pentru primii pași în programare

0

Nu știm ce vor deveni copiii noștri. Cert este că tehnologia va domina și putem observa asta încă de pe acum. Ne folosim de roboți și tehnologie în mai toate domeniile importante, începând de la medicină până la agricultură. Fapt pentru care generațiile actuale de copii ar trebui să dobândească din timp abilități în domeniul tehnologic – asta pentru că vor fi indispensabile în viitor.

Încă de la vârste fragede, când joaca este printre activitățile captivante, părinții pot opta pentru jucării precum roboti programare copii special concepute pentru a iniția copiii în tot felul de domenii ce vor domina viitorul. Bebeluc.ro vine cu o gamă largă de jucării în acest sens, care mai de care captivante și interesante.

Jucăriile nu trebuie să fie doar colorate, ci și interactive

Roboții fac învățarea mai distractivă indiferent de vârsta copilului. Fac ca momentele de joacă să devină mai captivante, îmbinând anumite experimente cu aplicații practice de la cele mai simple până la cele complicate. Astfel că acești roboți educaționali vor putea iniția copiii în primii pași în programare.

Ce este robotica și ce o face atât de interesantă?

Aceasta constă într-un dispozitiv electronic, sub forma de robot ce poate fi programat pentru a urma anumite instrucțiuni. Robotul poate avea senzori pentru a percepe mediul din jur, cât și pentru a-și putea mișca roțile sau membrele (în funcție de model și tematică). Tot în funcție de specificații, ei pot vorbi, pot scoate sunete sau pot clipi. Practic, robotica este o știință ce se ocupă cu programarea și/ sau construirea roboților.

În magazinul online bebeluc.ro sunt disponibili diverși roboți care îi pot ajuta pe cei mici să facă primii pași în universul programării. Sunt jucării care oferă aventuri pline de imaginație prin acțiuni practice, ideale atât pentru studiul individual cât și pentru orele, cu îndrumător, de la școală. Descoperind gama de aici veți avea ocazia să alegeți unele dintre cele mai interesante jocuri și jucării ce pot fi de asemenea și o idee excelentă de cadou.

Putem spune că este o dovadă prin care educația în învățarea programării este una dintre cele mai bune investiții pe care părinții le pot face pentru copiii lor. Asta pentru că robotica nu înseamnă doar a construi un robot, ci și învățarea noțiunilor de bază în ceea ce privește programarea robotului.

Joc de rol pentru copii

Desigur, dacă ar fi să discutăm despre jucăriile pentru copii, le putem găsi într-o varietate foarte mare. De la cele educative, la cele de robotică sau de rol.

Tot în gama de la bebeluc.ro găsim seturi cu joc de rol copii unde cei mici vor putea intra în lumea personajelor imitând anumite acțiuni, unde vor încerca să vorbească și să se comporte la fel. Aceste lucruri nu vor ajuta doar la dezvoltarea imaginației, ci îi învață empatia, află ce simt sau cum trăiesc alte persoane, învață să aibă curajul de a se exprima liber.

Așadar, jucăriile nu se aleg doar în funcție de culoarea și forma lor. Este important să fie și interactive, pentru ca cei mici să poată învăța diverse lucruri interesante.

Descoperiți gama de produse din magazinul bebeluc.ro.

Date de contact:

office@bebeluc.ro