S-au îmbogățit de Revelion! Cât au încasat artiștii care au concertat în noaptea dintre ani

0

În timp ce unii artiști au preferat să petreacă Revelionul în sânul familiei, alții au intrat în noul an concertând. Vedete precum Inna, Loredana sau Delia au fost la miezul nopții pe scenă, ceea ce, bineînțeles, le-a adus un profit de ordinul zecilor de mii de euro.

Andreea Bălan

Și ea se află în topul celor mai bine plătiți artiști de Revelion. Deși a născut de puțin timp, aceasta a revenit pe scenă pentru nu mai puțin de șapte concerte. Cântăreața a declarat că pentru concertele acestea va încasa vreo 20.000 de euro. ”Am șapte concerte în noaptea de Revelion. Unul la București, restul pe Valea Prahovei.”, a declarat aceasta cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă.

Carla`s Dreams

Cei mai câștigați au fost moldovenii de la Carla`s Dream, care au susținut un concert în Sibiu. Pentru acest spectacol, din noaptea dintre ani, cântăreții moldoveni au primit un onorariu de nici mai mult și nici mai puțin de 40.000 de euro. Mm, a meritat să fie departe de casă!

Delia

Nici ea n-a stat acasă de Revelion. Delia a fost cea mai solicitată artistă din România în anul 2016, așa că înțelegem cum pentu un singur concert a încasat 20.000 de euro.

Vezi pe www.okmagazine.ro cât de profitabile au fost prestațile de Revelion ale artiștilor români!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.