S-a redeschis cafeneaua Starbucks din Iulius Mall Cluj!

0
455

Cafeneaua Starbucks de la Iulius Mall Cluj are acum o nouă față! Localul este mult mai spațios și are un aer fresh după o scurtă perioadă de renovare. Clienții își pot comanda în continuare cele mai bune sortimente de cafea și deserturi gustoase. 

Noul Starbucks a fost redeschis la câteva zile după ce a fost redecorat. Acum, cafeneaua din cadrul Iulius Mall Cluj Napoca arată mult mai modern, are un aer fresh și dispune de mai mult spațiu. Pe lângă cele mai inedite sortimente de cafea, clienții pot gusta și dulciuri și deserturi și își pot cumpăra cafea și accesorii direct din locație.

Orarul a rămas același: de luni până vineri între orele 08.00-22.30 și sâmbătă-duminică între orele 09.00- 22.30.

Starbucks a intrat pe piaţa europeană în 1998 . Compania a deschis prima unitate din România în Plaza România în aprilie 2007, urmată de cea din Bucureşti Mall. Prima cafenea Starbucks din Cluj a fost deschisă în anul 2008.

Starbucks a fost preluat anul în 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea, într-un centrul de retail din București. În prezent, există 26 de cafenele Starbucks în țară: 15 în București, două în Cluj-Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, câte unul în Brașov, Ploiești și Craiova, și două în Iași.