S-a inventat inelul care își amintește toate parolele

0

În timp ce multe persoane asociază inelele cu logodnele și nunțile, o nouă funcție a acestor accesorii a fost definită cu scopul de a diversifica semnificativ utilitatea lor. Echipa celor de la compania Token a dezvoltat un inel care să conducă mai multe aspecte ale vieții tale, când vine vorba de portofelul tău și, de ce nu, chiar și de securitatea calculatorului.

Aceste inele biometrice sunt disponibile într-o varietate cuprinzătoare de finisaje metalice și pot stoca informații personale, printre care sunt incluse parolele digitale și ale cărților de credit. În plus, pot chiar să deblocheze uși și să pornească mașina. Compania Token a lucrat împreună cu anumite alte companii mari, pentru a se asigura că produsul său este unul funcțional și că nu apar probleme la nivelul securității. Lista partenerilor include Visa și MasterCard pentru informații financiare, precum Microsoft și Apple pentru capacitățile de stocare a parolelor deținute de inel.

Dispozitivul este securizat prin amprenta persoanei care îl achiziționează sau care îl folosește, fiind necesară pentru a oferi utilizatorului accesul la informațiile stocate pe acesta. Există un senzor optic care își dă seama când inelul a fost scos de pe deget și blochează dispozitivul, iar scanarea amprentei va restabili accesul la date.

Semnalul este întotdeauna transmis, atunci când inelul este purtat și activat, astfel încât utilizatorii să nu își facă griji cu privire la alegerea semnalului care trebuie trimis. Inelul care își amintește toate parolele folosește semnale NFC și Bluetooth.

Află mai multe pe eva.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here