Rutina de îngrijire în 5 pași pentru o piele sănătoasă

0
Foto: kiehls.ro

Tenul nostru are nevoie de îngrijire indiferent de anotimp. Specialiștii spun că este important ca odată ce am găsit produsele care ni se potrivesc să ne dezvoltăm și propria rutină de îngrijire de care să ne ținem zilnic. Cei de la Kiehls au pregătit o “rețetă” formată din cinci produse care pot alcătui o rutină potrivită pentru orice tip de ten.

PASUL 1

CURĂȚAREA

O rutină eficientă de îngrijire a pielii începe întotdeauna cu îndepărtarea machiajului și curățarea feței. Acest pas este necesar deoarece impuritățile, sebumul, urmele de machiaj, se acumulează pe față și împiedică celelalte produse de îngrijire din rutină să fie eficiente pentru pielea ta. Curățarea feței trebuie făcută atât seara, cât și dimineața. Alege un produs de curățare cu acțiune blândă, care să curețe în profunzime, fără a usca pielea, protejându-i astfel bariera naturală.

PASUL 2

APLICAREA UNUI SERUM TRATAMENT

Cel de-al doilea pas într-o rutina de îngrijire corectă și completă este aplicare unui serum tratament. Având în compoziție ingrediente puternice, active, aceste formule ajută la obținerea unor rezultate vizibile și a unui ten mai sănătos.

Alegerea serumului tratament trebuie făcută în funcție de nevoile pielii și de rezultatele dorite, de exemplu: reducerea liniilor fine, estomparea ridurilor, diminuarea petelor pigmentare etc.

PASUL 3

REGENERAREA PIELII CU UN ULEI FACIAL

Consolidarea barierei de protecție a pielii este următorul pas în rutina de îngrijire. Pe timpul nopții, pielea se află într-un proces natural de refacere, acesta fiind momentul ideal în care o poți ajuta, aplicând un ulei de față regenerator care repară și acționează în profunzime pentru o piele mai fină și mai sănătoasă. Formula uleiului Midnight Recovery Concentrate conține 99,8% uleiuri botanice de origine naturală, fiind un produs ce acționeză pe timpul nopții. Pe timpul zilei, poți aplica Daily Reviving Concentrate. Acesta oferă protecție antioxidantă datorită combinației eficiente de uleiuri naturale și întărește bariera de protecție a pielii impotriva agresiunilor zilnice. Rezultatul: o piele cu aspect sănătos, revitalizată și energizată de dimineața până seara.

PASUL 4

HIDRATAREA

Hidratarea zilnică, de două ori pe zi, este vitală pentru pielea ta, deoarece cu cât este mai hidratată, cu atât pielea este mai sănătoasă. Fără suficiente rezerve de apă, pielea devine vulnerabilă la agresiunile factorilor externi, ceea ce duce la apariția unor zone uscate pe ten și în cele din urmă grăbește procesul de îmbătrânire a pielii. Păstrează nivelul optim de hidratare a pielii alegând crema hidratantă potrivită tipului tău de ten. De exemplu, Ultra Facial Cream, crema noastră #1, este potrivită tuturor tipurilor de ten, oferind hidratare timp de 24h, lăsând pielea netedă și catifelată.

PASUL 5

ÎNGRIJIREA ZONEI OCHILOR

Pielea din jurul ochilor este mai delicată decât pielea de pe restul feței, fiind adesea prima zona care prezintă semne de îmbătrânire. De aceea, este foarte important să alegi creme cu formule delicate, special create pentru zona din jurul ochilor. Cea mai cunoscută și iubită cremă de ochi de la Kiehl’s, Creamy Eye Treatment with Avocado, hidratează zona sensibilă din jurul ochilor, având o textură care nu migrează. În funcție de rezultatele dorite, gama noastră de creme pentru zona ochilor cuprinde: creme și serumuri pentru reducerea liniilor fine, atenuarea cearcănelor sau diminuarea aspectului de ochi obosiți.