Rujul potrivit în funcție de culoarea pielii și forma buzelor

0
Foto: perfecte.md

Rujul potrivit în funcție de culoarea pielii și forma buzelor așa ar trebui ales. Da, chiar dacă stăm acasă, asta nu înseamnă că nu socializăm de la distanță prin intermediul sesiunilor video, fie ele videoconferințe, cursuri on-line sau live-uri cu ceilalți colegi care lucrează de acasă. Pentru astfel de situații trebuie să fii aranjată, ca și cum ai fi la serviciu, așa că nu ține rujul în dulap, ci iată cum să-l folosești astfel încât să arăți bine în fața camerei video de la telefon, tabletă, PC sau laptop.

Rujul potrivit în funcție de culoarea pielii – pentru ten deschis la culoare

Dacă ai tenul foarte deschis la culoare, cele mai potrivite nuanțe de ruj pentru tine sunt: portocaliu, roz sau nude. Mai poți purta nude-piersică sau roz-magenta, în perioadele de vară. Rujul roșu îți este recomandat numai la evenimentele de seară, iar atunci optează și pentru un machiaj minimal în partea de sus a ochilor.

Rujul potrivit în funcție de culoarea pielii – pentru ten mediu

Tenul tău este unul căruia i se potrivesc majoritatea nuanțelor de ruj. Poți folosi atât rujuri de culori deschise, mai ales în prima parte a zilei, când poți opta pentru un ruj roz pal, bej, maro deschis. Pentru după-amiază și seară, poți folosi un ruj corai, grena sau vișiniu.

Rujul potrivit în funcție de culoarea pielii – pentru ten măsliniu

Femeilor cu ten măsliniu cel mai bine le stă când poartă un ruj de culoare aprinsă. Roșu strident este culoarea voastră, dar vă vine foarte bine și cu nuanțele de bronz, arămiu, roz sau roșu-portocaliu. Rujurile în culori aprinse sau chiar electrice vă vin foarte bine, fie că este zi sau seară.

vezi continuarea pe libertateapentrufemei.ro!