Românii pot lucra “de la munte” timp de o lună! Cele mai frumoase case de vacanță intră în programul “Epic Month”

0

Epicvisits.com, prima platformă curatoriată de rezervări ce grupează cazări și experiențe deosebite în pachete tematice, lansează programul “Epic Month”, în cadrul căruia companiile sau angajații care lucrează de la distanță pot rezerva în perioada ianuarie-martie 2021 o casă de vacanță din România.

Casele de vacanță au fost curatoriate de echipa Epic Visits și dispun de conexiune la Internet și alte facilități care fac posibil un “workation” prelungit precum bucătărie proprie sau opțiuni de servire a meselor principale, mașină de spălat sau servicii de curățenie etc.

Cei care vor să evadeze în primele luni ale anului 2021 alături de familie, colegi sau prieteni pot opta pentru una dintre casele de vacanță disponibile la prețuri speciale începând de la 30 de euro/noapte, cu discount-uri de până la 40% față de tarifele standard.

Hecas Villas propune trei case de vacanță deosebite realizate din bușteni. Amplasat în județul Buzău, foarte aproape de Lacul Siriu și de Cascada Pruncea, complexul se întinde pe o suprafață de peste 11.000 de metri pătrați și mai cuprinde printre altele o cadă jacuzzi de exterior, saună, teren de tenis, o livadă cu un loc de joacă pentru copii, hamace, leagăne și foișoare.

Cosama Village din Sighișoara, construit într-un parc dendrologic​​,​​ cu numeroși copaci seculari și specii rare, având o panoramă deosebită asupra Cetății Sighișoara, oferă o experiență unică de cazare timp de o lună în două dintre casele sale.

Casa de oaspeți 295 din Porumbacu de Sus, amenajată într-o veche șură​,​ construită în secolul 19 (anul 1876)​ oferă o priveliște minunată asupra munților Făgăraș.

Magia Bucovinei poate fi descoperită de către cei care aleg să petreacă o lună la Bio Valeputna, o cabană de munte situată în Valea Putnei. Realizată din materiale naturale, pensiunea are mobila confecționată din lemn recuperat și obiecte recondiționate.

Bike House, o casă cu peste 240 ani vechime din Brașov​,​ decorată cu mobilă hand-made colorată este o altă proprietate inclusă în program.

Mai multe detalii despre proprietăți și rezervări pot fi găsite aici:

Epic Visits este o companie dezvoltată de trei antreprenori români, Raluca Jianu și Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika și Mihai Bârsan, președinte Effie România, cu o vastă experiență internațională în business development.