Românii aleg Hajduszoboszlo în orice sezon! Cât costă o vacanță în cea mai mare stațiune turistică din Ungaria

0

Hajduszoboszlo este destinația preferată de români indiferent de sezon! Vara însă modalitățile de distracție și relaxare sunt mult mai multe! Cea mai mare stațiune turistică din Ungaria vă așteaptă și în acest sezon cu servicii de înaltă calitate la prețuri mici!

Distracția este la ea acasă în Hajduszoboszlo. Piscinele spectaculoase, zonele de recreere și spațiile de relaxare sunt pline în orice sezon. Majoritatea celor care ajung la Aqua Palace sunt români. Atrași de serviciile bune și de prețurile avantajoase, aceștia aleg să își petreacă vacanța la vecinii maghiari.

Stațiunea Hajduszoboszlo se află la doar o oră distanță de la granița cu România, de aceea este frecventată foarte de des de românii care locuiesc în partea de nord vest a țării, însă nu sunt puțini nici cei care vin din alte zone.

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai prietenoasă în aceste zile, turiștii s-au putut bucura de piscinele cu valuri și cele cu apă termală din exterior și de zonele relaxante și pline de mister din interior. Bineînțeles, piscinele interioare au fost pline ochi.

Parcul acvatic este unul dintre cele mai mari din Europa. Astfel, cei care ajung aici se pot bucura de mai multe servicii și pot avea parte de experiențe de neuitat. Pe lângă acestea, dacă vă doriți să vă petreceți o vacanță în Hajduszoboszlo trebuie să știți că prețurile sunt făcute pentru buzunarul fiecăruia.

Ca să facem o comparație, o săptămână la Hajduszoboszlo vă costă cât un weekend la noi, la Mamaia!

Hotelierii vin și în acest an cu oferte avantajoase pentru români. De exemplu, la Hotelul Karadi, aflat în apropierea ștrandului, pentru cinci nopți de cazare (sejur de 6 zile) trebuie să scoateți din buzunar 180 de euro, iar pentru șapte nopți aproximativ 250 de euro/ persoană. În aceste prețuri intră cazarea la un hotel de patru stele, mic dejun inclus, acces la toate serviciile hotelului și bilete la Aqua Palace.

Camerele și apartamentele sunt perfecte pentru familiile cu copii sau pentru doi/ patru adulți. Acestea sunt dotate cu baie proprie, aer condiționat, televizoare pe care puteți urmări posturi românești și un minibar cu produse locale.

Dacă ajungeți în această zonă a Ungariei trebuie neapărat să încercați câteva preparate gustoase la restaurantele cu specific unguresc.

De asemenea, în Hajduszoboszlo veți găsi și alte localuri cochete care vă așteaptă cu mâncare delicioasă, la prețuri foarte bune. La restaurantul Admiralis o masă de prânz vă costă între 1000 și 3500 de forinți, în funcție de comanda făcută.

Pentru mai multe informații despre Hajduszoboszlo accesați

www. hajduszoboszlo.hu

Pentru oferte și informații despre cazări intrați pe pagina de Facebook Hotel Karadi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.