Roma, destinația favorită a românilor în materie de city break-uri în 2017!

Anul trecut, 14,62% dintre românii care au rezervat pachete de vacanță prin Wizz Tours, au preferat Roma, urmată de Malta cu 12,56 procente și Larnaca cu 10,60%. Destinațiile exotice, precum Tenerife sau Dubai, s-au situat și ele în top 5, în timp ce partea a doua a clasamentului cuprinde orașe precum Barcelona, Veneția sau Lisabona.

“ În 2017, podiumul destinațiilor favorite ale românilor a rămas același ca cel din 2016, cu Roma și Malta pe primele două poziții. Dar anul trecut, Larnaca, Tenerife și Dubai au fost și ele extrem de apreciate, mai ales datorită climei prietenoase tot timpul anului. În 2018 ne vom completa portofoliul cu alte orașe speciale din Franța: Nisa cu plecare din București, Lyon din Cluj-Napoca și Paris din Craiova, așadar anul se arată a fi extrem de interesant pentru turiștii din România”, spune Istvan Csanalosi, directorul general al agenției.

În ceea ce privește durata vacanței, 30,39% dintre turiști sunt interesați de pachete de vacanță cu o durată de șapte zile. Tot cam același procent – 30,32% – aleg escapade scurte de doar un weekend (3 nopți). Raportat la costul pachetelor zbor și cazare,  cel mai ieftin dintre ele, de doar 72 de euro, pentru două persoane, a însemnat două nopți cazare la un hotel de trei stele din Budapesta. La polul opus, cel mai scump a avut un preț de 4886,12 euro pentru 11 nopți cazare în Tenerife la un hotel de cinci stele, două persoane.

„Oferta este extrem de generoasă cu mai mult de 6.000 de locuri de cazare, cu opțiuni dintre cele mai diverse, de la hoteluri de cinci stele, hoteluri-boutique și până la apartamente cu costuri reduse. Așadar, turiștii pot rezerva pachete  formate din zbor și cazare la prețuri convenabile oricând în timpul anului și fără să mai aștepte ofertele de tip last-minute sau clasicele propuneri ale agențiilor de turism. De exemplu, pentru Tenerife, cea mai ieftină rezervare a fost de 400 de euro, șapte nopți, două persoane, hotel de trei stele. Toate destinațiile noastre, chiar și cele considerate exotice, devin extrem de accesibile cu ajutorul pachetelor noastre”, completează oficialul companiei.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular