Ritualuri de frumusețe cu ulei de cocos

0
69
Foto: frendi.ru

Produsele personale de igienă și cosmeticele conțin, de cele mai multe ori, chimicale periculoase, care ajung apoi în piele și în sânge. De aceea, poți folosi cu încredere produsele naturale în ritualurile de înfrumusețare și de îngrijire.

Pentru dinţi frumoşi şi sănătoşi

Aproape toate pastele de dinţi din comerţ conţin fluor, care, potrivit studiilor, nu ar fi atât de bun pentru dantură aşa cum se crede. Uleiul de cocos are enzime care contribuie la păstrarea sănătăţii orale şi la prevenirea cariilor. Dacă nu doreşti să renunţi la pasta de dinţi pe care o foloseşti, îţi poţi masa dinţii în fiecare seară, înainte de culcare, cu ulei de cocos. Un alt obicei sănătos este acela de a-ţi clăti gura dimineaţa, 15 minute, cu ulei de cocos, având grijă să nu înghiţi nicio picătură, deoarece colectează bacteriile din gură, devenind toxic.

Balsam de buze

Un înlocuitor excelent al balsamului clasic de buze, uleiul de cocos este puternic hidratant. Poartă-l cu tine într-un recipient mic pe care îl poţi pune în poşetă şi foloseşte-l ori de câte ori ai nevoie. Îţi poţi preparara acasă chiar şi un scrub de buze din ulei de cocos şi zahăr brun, pentru a îndepărta cojiţele inestetice.

Descoperă alte ritualuri de frumuseţe cu ulei de cocos pe clickpentrufemei.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here