Rimelul preferat al lui Kim Kardashian costă mai puțin de 50 de lei!

0
Foto: Instagram

Kim Kardashian are un machiaj impecabil la fiecare aparitie. Si asta pentru makeup artistul sau are grija sa fie perfecta la orice ora. Recent cei doi au dezvlauit ce fel de produse folosesc cel mai mult in rutina ei zilnica de machiaj. 

Makeup artistul divei spune ca rutina ei de machiaj implică peste 30 de produse,iar în total acestea valoreaza peste 3.000 de dolari, după cum arată People. Cu toate astea, rimelul ei preferat rămâne unul pe care îl găsești și la supermarket, care costă mai puțin de 50 de lei. Atât Kim, cât și makeup artist-ul ei, Mario Dedivanovic, spun că rimelul  L’Oreal Paris Voluminous Mascara in Carbon Black este unul din cele mai bune.

„Culoarea este nuanța perfectă de negru, și chiar ridică și separă fiecare geană”, a subliniat Kim, potrivit Marie Claire.

„Este perfect pentru un look de zi cu zi, sau îl poți aplica în mai multe straturi pentru ochi mai dramatici”, spune Mario.  Chiar dacă o vedem pe Kim ca și întruchiparea umană a luxului, uneori oferă sfaturi cu adevărat aplicabile pentru majoritatea femeilor, care nu au la dispoziție o avere, scrie unica.ro . În trecut, ea a mai spus că serul ei favorit împotriva îmbătrânirii este The Ordinary’s Granactive Retinoid 2% Emulsion, o emulsie pe cât de ieftină, pe atât de eficientă, pe care o găsești la Farmacia Tei sau la Douglas.