Rihanna a debutat ca designer la Săptămâna Modei de la New York

0

Obișnuită să fie în primul rând în timpul prezentărilor de modă ale celor mai cunoscuți designeri sau să poarte ținute făcute special pentru ea, Rihanna a hotărât să încerce și altceva în acest domeniu al modei. Cântăreața a debutat în acest domeniu la Săptămâna Modei de la New York și colecția ei a fost extrem de apreciată.

Frumoasa din Barbados a debutat zilele trecute ca designer. Și nu oriunde, ci la Săptămâna Modei de la New York. Colecția Fenty Puma by Rihanna este inspirată din moda străzii din Japonia și conține aproape în exclusivitate piese în alb și negru.

rihanna gigi bella hadid

Cei de The Associated Press, i-au luat un interviu cântăreței. Aceasta le-a povestit chiar înainte de show: “Cred că design-ul face parte din procesul creativ. Îmi place să creez și să-mi exprim toate lucrurile nebunești care îmi trec prin minte prin intermediul unor lucruri pe care oamenii le pot vedea și atinge. Acesta este cel mai bun lucru, să fii capabil să te exprimi.

Moda este ceva ce îmi vine natural. Îmi place să o descopăr: toate stilurile diferite, finisajele, materialele, siluetele. Nu este ușor, dar nici nu simt că muncesc.” a spus Rihanna.

rihanna naomi campbell

vezi continuarea aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.