Ridurile vor deveni doar o amintire cu mezoterapia faciala

0
193

Daca ne uitam in orice poza cu oameni trecuti de 50-60 de ani sau chiar de 40 de ani vom observa o constanta: ridurile. Ridurile apar odata cu inaintarea in varsta, pot sa duca la modificarea totala a esteticii faciale, sunt destul de greu de ascuns si nu pot fi corectate in totalitate. Fibrele de colagen si elastina scad, hidratarea pielii nu mai este atat de buna, aspectul facial se schimba de la un an la altul dupa o anumita varsta. Din fericire pentru doamne, care sunt cele mai afectate de aceste procese naturale, exista mai multe metode de a incetini si a repara tot ce trecerea timpului a stricat la nivel facial.

O metoda eficienta este si mezoterapia faciala. In mezoterapie sunt folosite ace fine cu care se  injecteaza substante la nivelul stratului superior al pielii, aceste substante ajungand pana la nivelul inferior al dermei si au grija de celule. Substantele introduse in piele sunt vitamine, minerale, aminoacizi, pielea este hranita si reintinerita daca apelam la mezoterapia faciala, se stimuleaza productia de colagen si se intaresc fibrele de elastina. Pielea este tonifiata, ridurile fine dispar,cicatricile sunt diminuate, iar efectele radicalilor liberi sunt reduse cu mezoterapia faciala, pielea recapatandu-si luminozitatea si fermitatea.

Procedura nu dureaza mai mult de 40 de minute, se poate realiza in cabinetele medicilor esteticieni, de exemplu la cel al Asist.Univ.Dr. Anca Plapcianu, specialist in astfel de interventii cu experienta si studii de specialitate. Pentru rezultate optime ar trebui sa faceti aproximativ 4-6  sedinte de mezoterapie, rezultatele sunt vizibile de la primele injectii, doua cure pe an sunt suficiente pentru a arata foarte bine si a avea riduri mai putine.

O noutate pe care o poate oferi Asist.Univ. Dr. Anca Plapcianu este terapia cu oxigen hiperbaric, care presupune infuzarea la presiune mare in straturile profunde ale pielii de oxigen purificat si hiperbarizat alaturi de acid hialuronic, oligoelemente, vitamine, substante tensoare, cu rol de hidratare si tonifiere a pielii. Efectul anti-aging este puternic, se vede imediat, tenul mai ferm si tonifiat, arata ingrijit, se regleaza si secretia de sebum si acneea dispare. Se recomanda  patru sau sase tratamente de 60 de minute fiecare la interval de 7-10 zile, iar intretinerea se poate realiza prin cate o sedinta efectuata lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here