Revelionul în costum de baie! Petrece noaptea dintre ani la Aqua Palace Hajduszoboszlo!

0

Petrecerea de Revelion la piscină se organizează pentru al patrulea an consecutiv în Ungaria la Hajduszoboszlo. Asta pentru că foarte mulți tineri aleg să își petreacă noaptea dintre ani într-un spațiu care le oferă nu doar distracție, ci și multă adrenalină! Și în acest an cei care aleg Aqua Palace vor avea parte de o mulțime de surprize.

Muzică bună, multă spumă și distracție cât cuprinde. Cam așa sună oferta de Revelion a celor de la Aqua Palace Hajduszoboszlo. O petrecere neobișnuită, organizată în incinta ștrandului acoperit îi așteaptă pe turiști și în acest an. Veți putea savura cocktailuri speciale, veți servi mâncăruri delicioase, dar și tradiționale. În program sunt incluse și spectacole de dans și show-uri cu lasere.

aquapalace1

Prețul biletului pentru Revelionul în Aqua Palace costă 10000 de HUF, adică 143 de lei pe persoană. Copiii sub 3 ani au parte de acces gratuit.

Organizatorii spun că locurile sunt limitate, așa că ar fi bine să vă grăbiți și să vă rezervați un loc imediat intrând pe www.aquapalce.ro , acolo unde veți găsi mai multe detalii despre eveniment.

aquapalce2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.