Rețetă de post de la Laura Cosoi. Linte, ciuperci, spanac și un ingredient surpriză

În această perioadă suntem în Postul Paştelui, considerat cel mai lung şi mai aspru dintre toate posturile de peste an. Dacă ai rămas în pană de idei și nu mai ştii ce să găteşti, Laura Cosoi îți dă o idee. Iată o rețetă de linte, ciuperci și spanac, cu un ingredinet surpriză!

Laura Cosoi ne recomandă o reţetă delicioasă de post cu linte, la care adaugă și un ingredient special: caju. Iată cum se prepară acest tip de mâncare, perfect pentru zilele acestea!

Ingredientele de care ai nevoie sunt: 2 linguri ulei de măsline, baby spanac, o jumătate de ceapă, jumătate de ardei roşu, o ţelină mică, 2 căţei de usturoi, o cană şi jumătate de ciuperci, o linguriţă de cimbru, o cană de linte verde fiartă.

„Lintea se lasă la înmuiat câteva ore, de preferat cu o seară înainte, şi se fierbe cam o oră. Eu mai folosesc 2-3 linguriţe de oţet balsamic, sare şi piper, jumătate de cană de caju. Punem o tigaie pe foc cu o lingură de ulei de măsline, se adaugă spanacul, pe care îl lăsăm cam două minute, până se înmoaie. Luăm de pe foc, iar într-o altă tigaie rumenim ţelina rasă, ardeiul tăiat cubuleţe, ciupercile şi usturoiul. Punem sare şi piper, după care adăugăm lintea. La final adăugăm spanacul şi caju-ul mărunţit”, explică vedeta pe blogul ei.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular