Rețeaua Tezyo își continuă extinderea, ajungând la un număr de 36 de magazine la nivel național

0

Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai mari jucători din retailul local de încălţăminte, care deţine rețeaua de magazine multibrand TEZYO, își consolidează poziția pe piața din România prin extinderea rețelei sale de magazine și ajunge astfel la o rețea națională de 36 de magazine.

În urma extinderii, brandul TEZYO își consolidează poziția pe piața de retail pentru încălțăminte și accesorii, susținut fiind și de o campanie de imagine multiplicată prin diverse canale care să susțină valorile brandului. Extinderea are la bază transformarea ultimelor magazine Otter în magazine TEZYO, noile destinații de shopping fiind aliniate total conceptului și imaginii TEZYO – Real Glam. Contrast. Acesta pune accent pe frumusețea contrastelor din viețile noastre și unicitatea care stă în puterea deciziilor personale, asumate, atunci când vine vorba despre alegerea accesoriilor care pot schimba complet un outfit.

„După aproximativ trei ani și jumătate de la lansarea  conceptului de magazin TEZYO by Otter Distribution, astăzi vorbim de o rețea de 36 de magazine la nivel național și 2 magazine la nivel regional în Cehia. Rețeaua s-a extins cu 3 magazine TEZYO care se aliniază, din punct de vedere al serviciilor, al gamei de produse și colecții,  la standardul cu care brandul TEZYO a obișnuit deja clienții. Așadar, clienții vor găsi în ultimele magazine TEZYO articole de încălțăminte și accesorii potrivite stilului fiecăruia, branduri de renume și consultanță de specialitate din partea angajaților.”  a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

Fondatorul grupului va continua extinderea rețelei sale de magazine, la nivel de grup, anul acesta urmând să se mai deschidă încă trei magazine noi la nivel național. În plus față de extinderea pe piață, TEZYO se va concentra pe continuarea dezvoltării sistemului integrat omnichannel, offline si online, dedicat cliențiilor TEZYO prin intermediul magazinului online tezyo.ro, oferind consumatorilor o experiență de cumpărare îmbunătățită și mai facilă pentru client.

Grupul Otter Distribution a avut o cifră de afaceri în 2018 ușor peste 39,5 mil euro, în creștere cu 8% față de anul anterior. La acest succces au contribuit selecția de branduri internaționale precum Epica, Le Colonel, Otter, Geox,  Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Adidas, Nike, Kat Maconie for Epica și Pepe Jeans. Magazinele TEZYO se adresează acelor nevoi vestimentare care țin cont de stilul fresh și urban al iubitorilor de pantofi, fie că vorbim de ținute smart sau street wear. Compania Otter Distribution vinde la nivel de sezon între 4000 și 5000 de modele de încălțăminte și accesorii, în funcție de tipul sezonului (primăvară – vară sau toamnă – iarnă).

Despre TEZYO

În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 36 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. În fiecare dintre magazinele TEZYO se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil, în colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, realizați impecabil, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Stonefly, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor, bărbaților, cât și copiilor.

Local, acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: Arad (Atrium Center), Bacău (Arena Mall), Baia Mare (Vivo!), Brăila (Brăila Mall), Brașov (Coresi Shopping Resort și Michael Weiss nr. 20), București (AFI Palace Cotroceni, Băneasa Feeria, Băneasa Shopping City, București Mall, Mega Mall, Park Lake, Plaza România, Promenada, Sun Plaza, Unirea Shopping Center), Cluj-Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focșani Mall), Galați (Shopping City), Iași (Palas Shopping Mall), Oradea (Parcul Traian nr. 1), Pitești (VIVO!), Ploiești (Ploiești Shopping City), Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City și Nicolae Bălcescu nr.10), Suceava (Shopping City), Târgu Mureș (Promenada),  Timișoara (Shopping City și Iulius Mall).