Restaurant nunta in Ploiesti

0

Pregatirea pentru nunta este o sarcina placuta, dar plina de griji. Trebuie sa alegi tinutele, trebuie sa te gandesti la meniu, la numarul invitatilor, la programul de nunta, si aceasta este o lista minima de griji, cu care se confrunta marai. De asemenea, marai isi fac griji in privinta locului de  petrecere a nuntii.

In lumea tehnologiei moderne, nu este dificil sa gasesti informatii suplimentare despre un restaurant nunta in Ploiesti, care sa iti placa. Poti intreba prietenii, cunoscutii, rudele despre restaurant, dar cel mai bine este sa intri pe site-ul restaurantului Seva Events. Poti vizualiza fotografiile celor doua saloane de nunta ale restaurantului, care sunt prezentate pe site-ul web, alegandu-l pe cel care se potriveste numarului tau de invitati.

Facilitati la restaurant nunta in Ploiesti

Atat salonul mare al restaurantului nunta din Ploiesti Seva Events, cat si salonul mic sunt  decorate in stil romantic cu nuante de alb, care cu siguranta corespund fericitului eveniment. Aranjamentele florale pot fi realizate dupa propriile dorinte, iar aranjamentul meselor poate fi pregatit in functie de numarul de invitati. Managerul te indruma pe toata durata pregatirii nuntii, oferindu-ti o sedinta de degustare, pentru a alege meniul potrivit. De asemenea iti sunt oferite tacamuri, vesela si toate accesoriile de care ai nevoie.

Parcarea convenabila in apropiere de unitate, este o conditie prealabila. Unii dintre cei invitati vor prefera sa vina cu propriile masini, si, prin urmare, prezenta parcarii pazite, este un plus pentru restaurantul de nunta din Ploiesti. Comoditatea drumurilor de acces joaca, de asemenea, un rol important. De aceea, ar trebui sa stii ca restaurantul are o locatie accesibila la care se poate ajunge cu usurinta folosind autovehiculul personal sau un taxi.

Optiunea ideala pentru organizarea nuntii, este inchirierea ambelor Sali de nunta  ale restaurantului din Ploiesti. Insa, daca vrei sa alegi doar un salon potrivit, trebuie sa stabilesti cateva detalii importante:

  • Numarul de invitati, pentru a stabili numarul de locuri.
  • Disponibilitate de spatiu liber pentru primul dans al miresei.
  • Prezenta unei scene pentru un program de spectacole – concursuri, spectacole ale artistilor.

Vizita la restaurant – testare personala

Vrei sa fii sigur ca meniul, salonul si serviciul restaurantului sunt cu adevarat asa cum ti le doresti? Atunci, ia o cina romantica la restaurant. Acorda o atentie deosebita amabilitatii si modului de deservire a personalului angajat, si, nu dezvalui scopul vizitei tale. Daca ceea ce vezi te multumeste, discuta cu managerul despre dorinta ta de a face nunta la Restaurantul Seva Events.