Relaxează-te toamna aceasta la Hajduszoboszlo! Vezi ce super-oferte ți-au pregătit hotelierii! (P)

0

Hajduszoboszlo este destinația ideală de relaxare în sezonul toamnă-iarnă! Stațiunea din Ungaria pune la dispoziția turiștilor servicii de înaltă calitate și cazare la super prețuri indiferent de anotimp! Noi vă prezentăm cele mai bune oferte pe care nu aveți cum să le ratați!

Cu toții merităm o vacanță! Chiar dacă toamna și-a intrat în drepturi, putem să ne relaxăm la cel mai modern ștrand din Ungaria! Foarte aproape de granița cu România, stațiunea Hajduszoboszlo vă așteaptă în acest sezon cu oferte speciale.

Hotel Korona

korona

Astfel, în perioada 22 octombrie- 27 decembrie hotelierii au pregătit oferte și prețuri speciale la cazarea în Hotelul Korona , care se află în centrul stațiunii. Indiferent de câte zile veți petrece acolo, veți putea beneficia de cazare cu demipensiune – mic dejun cu bufet suedez, cină a la carte, parcare gratuită, acces nelimitat la wellnesul hotelului și halate de baie pentru adulți.

korona3

Recepție și bar – Hotel Korona

korona4

Cameră – Hotel Korona

korona5

Cameră Hotel Korona

Iată prețurile acestui sezon!
-3 zile/ 2 nopți- 90 de euro/ persoană+ taxa de stațiune
cadou extra: două bilete de intrare la Aqua Palace/ adult

-4 zile/ 3 nopți – 130 de euro/ persoană-taxa de stațiune
cadou extra: trei bilete de intrare la Aqua Palace/adult

-6 zile/5 nopți – 210 euro/ persoană +taxa de stațiune
cadou extra: cinci bilete de intrare la Aqua Palace/adult

Pentru copiii până la vârsta de trei ani nu se percepe nicio taxă. În plus, dacă mergeți cu familia, unul dintre copii va beneficia de gratuitate în cadrul hotelului.

strand3

Exterior ștrand Aqua Palace

strand

Piscină acoperită Aqua Palace

Aqua Palace oferă condiții de relaxare, odihnă și distracție pe gustul tuturor. Astfel, începând de la cei mici, până la bunici și străbunici, toți își vor găsi o activitate preferată.

Ștrandul acoperit dispune de mai multe piscine,tobogane, bazine cu apă termală,o zonă de spa și spații de joacă pentru copii. Pentru pasionații de adrenalină, la Aqua Palace există și un bazin de surfing, iar cei dornici de relaxare au la dispoziție terenuri de Squash, mese de ping-pong, sală de fittness și o sală de spinnig.

strand2

Interior ștrand Aqua Palace

Mai multe detalii găsiți pe www.hotelkorona.net sau e-mail: koronacs@t-online.hu (Tel:0036209339499 ,email evakoronahotel@gmail.com –vorbitor in limba romana )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.