Regele Sprâncenelor, transformare totală! Vezi cum arată acum Darius Stănese şi cu ce se ocupă

0

Supranumit  “Regele Sprâncenelor”, Darius Stănese s-a făcut rapid cunoscut în lumea beauty din România. Acesta a lansat un concept unic în România, numit iBrows. Dacă până acum se ocupa doar de sprâncenele româncelor, susţinea cursuri de specializare şi era preocupat de dezvoltarea carierei sale, de curând Darius a făcut câteva schimbări în viaţa lui.

După un eşec pe plan sentimental, Darius Stănese a trecut printr-o transformare totală! Atunci a  hotărât să-şi schimbe stilul de viaţă, dar şi look-ul în acelaşi timp.

“În  primul rând, trebuie să ai o motivaţie puternică de a schimba ceva. La mine totul a început dintr-o “ambiţie prostească”, aş spune acum. Fosta mea iubită, la despărţire, mi-a spus printre altele că “ei îi plac bărbaţii bine definiţi”…. Nu voi uita niciodată expresia asta… mi-a rămas pe creier. Aveam 69 kg atunci, la 1.86 m înălţime. Un fel de biscuite cu nasul mare.” a scris Darius pe pagina sa de facebook.

collage3

După două luni şi-a făcut abonament la sală şi de atunci a frecventat zilnic acel loc.

“Eu am vrut masă musculară + definire în acelaşi timp… ceea ce toată lumea spunea că nu e posibil… şi a fost. Am renunţat la alcool, la pierdut nopţi. Şi din Noiembrie 2014 am mers zilnic la sală, exceptând două luni de vacanţă în care am făcut ceva exerciţii de întreţinere. La început stăteam 1 h – 1h şi jumătate în sală. Acum stau 1h jumate – 2 h la sală. Timp în care MĂ ANTRENEZ.” spune Darius.

collage

Orele petrecute la sală, dar şi alimentaţia sănătoasă au dus la rezultate extraordinare. Acum, Darius arată perfect şi are un trup de zeu!

Iată diferenţele:

1

2

Tânărul şi-a deschis recent o pagină de facebook în care îşi prezintă noul stil de viaţă. Pe pagina facebook.com/Darius găsim fotografii şi informaţii despre toată activitatea lui din acest domeniu.

collage2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here