Record comunitar îndeplinit și proiecte caritabile în cadrul Swimathon Cluj

0

10 proiecte caritabile, 151 de înotători și ambasadori fundraiser, 136 de donatori, 32.384,12 lei donați (până la 26 noiembrie), 1458 de bazine de bine în cele 6 ore, 1 record comunitar îndeplinit: 100 de bazine într-o oră, 23 de minute și 14 secunde. Asta a însemnat ediție din 2018 a Swimathon Cluj. 

“Sâmbătă, 24 noiembrie, ne-am adunat cu mic și mare la Complexul de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai. A fost o ediție plină de energie, bazine de bine și clujeni doritori de schimbare.

Echipa care a completat cel mai mare numar de bazine este EGO CLUB, cu 68 de lungimi. Donațiile vor fi deschise până în 7 decembrie 2018, accesând pagina proiectelor pe platforma Swimathon Cluj.” spun organizatorii.

Dacă anul acesta au fost iarna pe val,cei de la Swimathon 2019 vor face valuri vara. Vă puteți începe antrenamentele de pe acum, pentru că proiectele frumoase sunt deja anunțate pentru anul viitor.

Fundația Comunitară Cluj mobilizează resurse din comunitate și le utilizează pentru a susține persoanele, grupurile de inițiativă și organizațiile care produc schimbare socială pozitivă, contribuind la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor dintr-o zonă geografică specifică, începând cu 2008. Pe parcursul anilor, Fundația a dezvoltat în Cluj-Napoca mai multe proiecte (parte din ele preluate și la nivel național): SWIMATHON, Cercul de Donatori, Științescu Cluj, Com’On, Grădina verde de la Grădi, Youth Bank și altele.