Răzvan Simion şi Lidia Buble, la un pas de despărţire!

0

Au trăit o iubire interzisă iar acum sunt la un pas de despărţire. Relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion s-a înrăutăţit din cauza declaraţiilor cântăreţei. Apropiaţii cuplului susţin că Răzvan ar vrea să se întoarcă la fosta soţie.

S-au iubit în secret, iar după câteva luni au recunoscut că formează un cuplu. Mai mult, Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au mutat în aceeaşi casă după ce prezentatorul şi-a părăsit familia.

În ultima vreme însă relaţia celor doi nu mai merge atât de bine. Răzvan nu a divorţat, iar Lidia a început să comenteze în presă despre relaţia iubitului ei cu fosta sau mai bine spus actuala soţie şi copiii pe care îi au împreună, lucru care l-a scos din minţi pe matinalul Răzvan.

43520950

Apropiaţii cuplului spun că Lidia a fost certată chiar de Răzvan acasă, după ce declaraţiile au făcut furori în presă, dar şi printre prieteni. Prezentatorul susţine că pentru el copiii sunt cei mai importanţi.Mai mult, matinalul ar fi încercat să-şi împace soţia, care nu mai vrea sub nicio formă să audă de o relaţie cu cel care a înşelat-o cu o tânără de 22 de ani, după 15 ani de mariaj.

Se pare că Răzvan Simion a petrecut mai mult timp cu familia în ultima vreme, fapt ce ar putea duce la o posbilă despărţire de Lidia Buble.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.