Home / Fashion / Răzvan Ciobanu și-a deschis magazin online! Cât costă ținutele create de celebrul designer

Răzvan Ciobanu și-a deschis magazin online! Cât costă ținutele create de celebrul designer

Răzvan Ciobanu și-a deschis recent un magazin online. Celebrul designer român vine în întâmpinarea clientelor din toată țara care își doresc să îmbrace ținute unicat, semnate de acesta. Pe site-ul său, Răzvan Ciobanu și-a pus toate colecțiile disponibile.

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața modei românești, Răzvan Ciobanu face un nou pas în cariera sa. Celebrul designer și jurat la emisiunea “Bravo, ai stil!”a lansat a shop online!

Pe site-ul www.jadeonline.ro se găsesc toate piesele vestimentare care îi poartă semnătura. De la ținute office, până la cele elegante și pline de strălucire, toate sunt disponibile acum în magazinul virtual lansat de curând. Multe dintre hainele prezente pe acest site sunt deja cunoscute publicului român, fiind purtate de mai multe vedete autohtone și nu numai. Prețurile încep de la 145 de lei (tricouri în diverse forme și culori) și ajung la peste 2000 de lei, în cazul unor rochii de gală care fac parte din colecția din paiete marca Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu și-a lansat prima colecție la vârsta de 19 ani. A studiat la București și Timișoara în cadrul Facultății de Arte și a fost remarcat imediat. De-alungul timpului a colaborat cu mai multe case de modă precum Vivienne Westwood, Irina Schrotter, Armand Basi, Loewe și Mihai Albu.

În prezent Răzvan Ciobanu lucrează la propriile colecții și este jurat în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

 

Foto: Facebook.com

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

FOTO: Ce ținute au purtat fashionistele la primele petreceri în cluburile de fițe din Mamaia

Cele mai stilate femei din România au dat startul distracției la Mamaia! Fashionistele au luat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.