Războiul divelor! Două super vedete se ceartă la tv şi pe internet!

0

Două dive din România sunt în război! Cele două îşi aruncă vorbe grele la tv şi pe reţelele de socializare. Este vorba despre Bianca Drăguşanu şi Rocsana Marcu.  Roşcata a răbufnit după atacurile repetate ale prezentatoarei de la Antena Stars.

Se pare că totul a pornit de la comentariile cu subînţeles ale Rocsanei în emisiunea pe care o prezintă. Bianca nu a mai suportat să fie luată peste picior şi  i-a transmis la rândul ei un mesaj prin care o face praf. Fosta asistentă tv a scris un text tot cu subînţeles pe Facebook.

“Prostul nu cunoaşte om mai deştept ca el. Cu dedicaţie pt stimabila «doamnă» cu 2 copii şi 7 bărbaţi care ne “încântă” în fiecare dimineaţă ( la matinal) cu atitudinea ei dezorientată şi crăcănată”, a scris Bianca Drăguşanu pe pagina ei de Facebook.

bianca_dragusanu_rocsana_marcu

Rocsana Marcu a comentat de mai multe ori faptul că Bianca nu recunoaşte că şi-a operat nasul. Într-o discuţie, joi dimineaţa, blonda a subliniat din nou că fosta asistentă tv şi-a făcut rinoplastie şi vrea să ascundă acest lucru, scriu jurnaliştii de la Click.

“Bianca nu s-a operat la nas. Şi-a suflat şi ea nasul şi acum se spune că s-a operat”, a spus Răzvan Botezatu, co-prezentatorul matinalului şi un apropiat al vedetei. La auzul acestor cuvinte, Rocsana Marcu a sărit imediat. “Dar ce a făcut, şi-a operat nările? Vănătăile de sub ochi le avea oare de la suflatul nasului?! Mă îndoiesc”, a completat blonda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.