Raluca Bădulescu și-a lansat prima colecție de încălțăminte!

0
Foto: Remus Nicolaescu www.remusn.ro

Raluca Bădulescu și-a lansat prima colecție de încălțăminte! Vedeta Kanal D a început o colaborare pentru o colecție capsulă cu brandul Mineli, iar ce a ieșit este absolut spectaculos! Pantofii creați în stilul Ralucăi au fost apreciați de mai multe vedete prezente la evenimentul de lansare.

Cunoscută pentru stilul său excentric, Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate personalități din lumea modei din România. În plus, prezența ei la cel mai urmărit reality show de fashion din țară este extrem de apreciată de publicul român. Aparițiile sale sunt mereu spectaculoase, iar acum vedeta și-a dus pasiunea pentru haine și pantofi la un alt nivel: și-a lansat propria colecție de încălțăminte!

Colecția capsulă semnată de Raluca Bădulescu, în colaborare cu designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu se numește ”RB for Mineli” și conține mai multe tipuri de încălțăminte: pantofi, cizme și botine, realizate după stilul și personalitatea Ralucăi Bădulescu. Toate au fost prezentate în această seară în cadrul unui eveniment care a deschis și noul showroom Mineli din București.

La eveniment au participat mai multe vedete, prieteni și apropiați ai Ralucăi Bădulescu. De asemenea, fashionistei i-au fost alături și colegii de la emisiunea Bravo, ai stil!, dar și alte personalități de la Kanal D. Aceștia au admirat în premieră creațiile divei și au felicitat-o pentru această reușită.

Pantofii semnați de Raluca Bădulescu sunt deja disponibili în noul showroom Mineli din București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.